ΤΟΠΙΚΑ

Αχ. Μπέος: Διιστάμενες οι απόψεις για το περίπτερο στη Ν. Δημητριάδα

αχ-μπέος-διιστάμενες-οι-απόψεις-για-το-870823
Αυτοψία για την απομάκρυνση περιπτέρου στη Νέα Δημητριάδα πραγματοποίησε χθες ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος μετά από αίτημα των κατοίκων της περιοχής.
Όπως αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση μέσω κοινωνικών δικτύων, το περίπτερο αυτό έχει καταγγελθεί από πολλούς περίοικους ότι καταλαμβάνει σημαντικό μέρος του πεζοδρομίου με αποτέλεσμα να δημιουργείται πρόβλημα στην ασφαλή κίνηση των πεζών. Για το λόγο αυτό, όπως λέει χαρακτηριστικά η ανάρτηση, πραγματοποιήθηκε και η αυτοψία, για να διαπιστωθεί δηλαδή η βασιμότητα ή μη των καταγγελιών. Ωστόσο, τη Δημοτική Αρχή απασχολεί και το τι θα γίνει με την οικογένεια που ζει από αυτή την επιχείρηση.
Διαβάστε την ανάρτηση του Δημάρχου
“Πολλές και διιστάμενες οι απόψεις σχετικά με την προοπτική απομάκρυνσης του περιπτέρου στο πάρκο της Νέας Δημητριάδης. Κατ αρχάς να διευκρινιστεί ότι το θέμα τέθηκε με πολλά και συνεχή παράπονα και καταγγελίες από κατοίκους της περιοχής, που ανέφεραν ότι με την κατάληψη του πεζοδρομίου δημιουργείται πρόβλημα στην ασφαλή κίνηση των πεζών. Γι αυτό και πραγματοποιήθηκε η αυτοψία, για να διαπιστωθεί δηλαδή η βασιμότητα η μη των καταγγελιών και τι μπορεί να γίνει.
Τώρα σε ό,τι αφορά το εύλογο ενδιαφέρον για την τύχη των ανθρώπων που ζουν από αυτό το περίπτερο ασφαλώς είναι θέμα που απασχολεί και εμάς. Πρόθεση μας είναι και να τηρηθεί ο Νόμος που απαιτεί την ασφάλεια και την απρόσκοπτη κίνηση των πεζών, αλλά και να μην στερηθούν του όποιου εισοδήματός τους οι περιπτεριούχοι. Βλέπετε κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις.
Προς το παρόν, λοιπόν, εξετάζουμε με τις υπηρεσίες τη δυνατότητα μεταφοράς του περιπτέρου σε άλλο σημείο, όπου η όχληση θα είναι μικρότερη. Σύντομα θα έχουμε την τελική απόφαση”.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου