ΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση του Ξενώνα Αστέγων με τη ΔΥΠΑ

συνάντηση-του-ξενώνα-αστέγων-με-τη-δυπ-868842

Στο πλαίσιο δικτύωσης των υπηρεσιών που δραστηριοποιούνται στην πόλη και έχουν στόχο την επαγγελματική αποκατάσταση και επανένταξη των ανέργων πολιτών στο Βόλο, οι κοινωνικοί λειτουργοί του Ξενώνα Αστέγων και η Προϊσταμένη της ΚΠΑ2 Βόλου, κ. Κοντογιάννη πραγματοποίησαν από κοινού συνάντηση.

Περιεχόμενο της συζήτησης αποτέλεσε η διαδικασία που συνίσταται να ακολουθείται από τους εγγεγραμμένους πολίτες στον ΔΥΠΑ ώστε να λάβουν υπηρεσίες από τους εργασιακούς συμβούλους, να συσταθεί το ατομικό σχέδιο δράσης και να υποστηριχθούν στην αναζήτηση εργασίας. Πιο συγκεκριμένα, ορίστηκε η καλή πρακτική συνεργασίας των δυο υπηρεσιών με στόχο την αποτελεσματική ενημέρωση των φιλοξενούμενων του ξενώνα.

Κλείνοντας, διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό της δομής με περιγραφή υπηρεσιών και πληροφορίες επικοινωνίας προς διάθεση του ΚΠΑ2 Βόλου. Ο Ξενώνας Αστέγων Βόλου της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα ένταξης της Πράξης «ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΞΕΝΩΝΑ ΑΣΤΕΓΩΝ ΒΟΛΟΥ» με Κωδικό ΟΠΣ 5032717 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιφερειακό επιχειρησιακό πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020».

Για πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Ξενώνα Αστέγων, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει στο 2421091614 είτε στο email: [email protected]. Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 με 17:00.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου