ΤΟΠΙΚΑ

Σχολή Γονέων στο Βόλο θα λειτουργήσει στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας

σχολή-γονέων-στο-βόλο-θα-λειτουργήσει-86799

Σχολή Γονέων πρόκειται να λειτουργήσει στο νομό Μαγνησίας, στο πλαίσιο αντίστοιχου εκπαιδευτικού προγράμματος της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης. Η σχολή θα λειτουργήσει στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Βόλου.

Το πρόγραμμα απευθύνεται ανεξαρτήτως εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης σε γονείς παιδιών όλων των ηλικιών, μελλοντικούς γονείς και γονείς ατόμων με ειδικές ανάγκες, σε εκπαιδευτικούς, σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Σκοπός της Σχολής Γονέων είναι η στήριξη των γονέων, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύνθετο και δύσκολο ρόλο τους όπως αυτός διαμορφώνεται στις σύγχρονες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες.

Τα τμήματα τίθενται σε λειτουργία με την εγγραφή τουλάχιστον 20 ατόμων. Παρέχονται προγράμματα διάρκειας 50 ωρών (Σύγχρονη Οικογένεια και Σύνδεση σχολείου – οικογένειας) και 25 ωρών (Αξιοποίηση ελεύθερου χρόνου παιδιών, Συμβουλευτική σε εξειδικευμένα θέματα, Συμβουλευτική σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες).

Η συμμετοχή στα τμήματα είναι δωρεάν και προσφέρει βεβαίωση παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε στην Υπεύθυνη της Σχολής Γονέων Μαγνησίας Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ, Τιλελή Αλεξάνδρα, στο τηλέφωνο 6955267104.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου