ΤΟΠΙΚΑ

Από το πένθιμο Λονδίνο στο Πήλιο ξανά ο Στάνλεϊ Τζόνσον

από-το-πένθιμο-λονδίνο-στο-πήλιο-ξανά-ο-867452

Καλύτερα στο Νότιο Πήλιο παρά στο Λονδίνο όπου το κλίμα είναι πένθιμο εξαιτίας της εκδημίας της βασίλισσας Ελισάβετ πρέπει να σκέφτηκε ο Στάνλεϊ Τζόνσον, πατέρας του τέως πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος τις τελευταίες τρεις μέρες βρίσκεται στο Χόρτο, όπου διατηρεί την εξοχική του βίλα. Ο Στάνλεϊ συνοδεύεται από τη σύζυγό του και όπως λένε κάτοικοι της περιοχής που τον συνάντησαν είναι ιδιαίτερα ευδιάθετος και απολαμβάνει τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού, μακριά από το «γκρίζο» της βρετανικής πρωτεύουσας.

Το ζεύγος Τζόνσον επισκέφτηκε τον δήμαρχο Νοτίου Πηλίου και φωτογραφήθηκε μαζί με τον Μιχάλη Μιτζικό, κρατώντας μάλιστα τη σημαία με το σήμα του δήμου Νοτίου Πηλίου.

Ο πατέρας του τέως πλέον πρωθυπουργού της Βρετανίας έχει ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Νοτίου Πηλίου και δεν χάνει την ευκαιρία, μέσω των social media, αλλά και στις κατ’ ιδίαν συνομιλίες του να μιλά με κολακευτικά λόγια για τις ομορφιές της περιοχής.

Η παραίτηση του Μπόρις Τζόνσον από την πρωθυπουργία ανέτρεψε φέτος εν πολλοίς τα σχέδια της οικογένειας. Ενώ αρχές καλοκαιριού οικογενειακοί φίλοι είχαν ενημερωθεί ότι αναμένεται στο Χόρτο και ο τέως πρωθυπουργός, αυτό δεν έγινε. Στη βίλα «Ειρήνη» που είναι ιδιοκτησίας της οικογένειας Τζόνσον, για λίγες μέρες διέμεινε ο αδερφός του Μπόρις, Μάικλ και έπειτα μισθώθηκε σε Βρετανούς επιχειρηματίες.

Από προχθές απολαμβάνει το όμορφο εξοχικό και πάλι ο φυσικός του ιδιοκτήτης. Ο Στάνλεϊ Τζόνσον αναμένεται να παραμείνει για αρκετές ακόμη μέρες ακόμη στο Νότιο Πήλιο, καθώς αποτελεί για εκείνον τον ομορφότερο προορισμό του κόσμου στον οποίο ηρεμεί, όπως έχει πει πολλές φορές, υμνώντας τα πλεονεκτήματα της περιοχής.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου