ΤΟΠΙΚΑ

Συζήτηση στα Παλαιά: Να μην μετατραπεί η συνοικία σε ένα απέραντο διασκεδαστήριο

συζήτηση-στα-παλαιά-να-μην-μετατραπεί-865762

Αύριο αναμένεται να πραγματοποιηθεί η ανοιχτή συζήτηση στην Πλατεία των Παλαιών σχετικά με το μείζον πρόβλημα που απασχολεί την περιοχή.

Ο σύλλογος του Παλαιού Λιμεναρχείου απευθύνει κάλεσμα σε υπαλλήλους και κατοίκους των Παλαιών αλλά και σε τοπικούς βουλευτές και φορείς προκειμένου να δοθεί επιτέλους μία λύση στο πρόβλημα.

“Καλούμε όλες κι όλους που κατοικούν ή εργάζονται στην περιοχή των Παλαιών να συμμετέχουν στην εκδήλωση την Πέμπτη 28/07/2022, που θα γίνει στην πλατεία των Παλαιών στις 19.30.

Το αίτημά μας είναι ένα και μοναδικό, να επικρατήσει στα Παλιά ισορροπία και ηρεμία και να πάψει το τεράστιο πρόβλημα της ηχορύπανσης που παρατηρείται κάθε βράδυ.

Δεν θέλουμε να κλείσει καμιά επιχείρηση αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θα μας εξαναγκάσει και κανένας να εγκαταλείψουμε τα σπίτια μας και τις επιχειρήσεις μας που υπάρχουν εδώ και δεκαετίες, λόγω της ηχορύπανσης και της όχλησης. Όλοι θα πρέπει να λειτουργούν βάση κανόνων και με αίσθημα αλληλοσεβασμού.

Καλούμε τους τοπικούς βουλευτές, της δημοτικές παρατάξεις, τη δημοτική αρχή και την περιφέρεια να παραστούν και θα πάρουν δημόσια θέση για το θέμα.

Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και πρέπει να πάψουν οι υπεκφυγές.

Ομιλητές:

  • Κραβαρίτης Χρήστος Πρόεδρος του πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιού Λιμεναρχείου & Παλαιών
  • Μανωλίδης Κωνσταντίνος Καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Mέλος του Κεντρικού Συμβουλίου Νεωτέρων Μνημείων (ΚΣΝΜ) και υπήρξε Εκπρόσωπος του Π.Θ. στο Αρχιτεκτονικό Συμβούλιο Μαγνησίας

Ο τίτλος της ομιλίας του είναι “Η ιστορική διάσταση της κεντρικής πλατείας των Παλαιών και η σημασία της στη λειτουργία του Πανεπιστημίου”

  • Κανελλής Δημήτρης Έμπορος και μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου & Ν. Ιωνίας” αναφέρεται χαρακτηριστικά στο κάλεσμα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου