ΤΟΠΙΚΑ

Στο πρόγραμμα αγροτικής οδοποιίας οι δήμοι Ρήγα Φεραίου και Ζαγοράς- Μουρεσίου

στο-πρόγραμμα-αγροτικής-οδοποιίας-οι-865058

Επικοινωνία με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργο Στύλιο είχε σήμερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Χρήστος Μπουκώρος.

Ο υφυπουργός διαβεβαίωσε τον Βολιώτη βουλευτή ότι στο Πρόγραμμα Αγροτικής Οδοποιίας εντάσσονται στο εξής και οι δήμοι Ρήγα Φεραίου και Ζαγοράς – Μουρεσίου στο ύψος των προϋπολογισμών που κατέθεσαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φάκελοι των δύο δήμων είχαν απορριφθεί στην πρώτη φάση για αυτό και δεν ανακοινώθηκαν. Πλέον όμως με το ξεπέρασμα των τυπικών παραλείψεων των φακέλων, οι οποίες θεραπεύτηκαν, εντάσσονται κανονικά.

Ακόμη, τονίζεται ότι είναι πρώτη φορά που το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων υλοποιεί μία τόσο εκτεταμένη παρέμβαση την αγροτική οδοποιία. Πρόκειται για έργα που θα υλοποιηθούν σε 196 δήμους της χώρας με προϋπολογισμό περίπου 110.000.000 ευρώ.

Η σημαντική αυτή πολιτική παρέμβαση της Κυβέρνησης μέσω του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων δεν επηρεάζεται από οποιεσδήποτε πολιτικές παρεμβάσεις. Είναι σχεδιασμένη από την Κυβέρνηση συνολικά και υλοποιείται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων προκειμένου να βελτιωθούν οι υποδομές και να διευκολυνθούν οι παραγωγοί μας, αγρότες και κτηνοτρόφοι, με την βελτίωση της προσβασιμότητας στις εκμεταλλεύσεις τους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου