ΤΟΠΙΚΑ

«Κλείδωσαν» επιπλέον δύο εργασιακοί σύμβουλοι στη ΔΥΠΑ Βόλου

κλείδωσαν-επιπλέον-δύο-εργασιακοί-862528

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (πρώην ΟΑΕΔ) ανακοίνωσε ότι αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες των αποτελεσμάτων της ΣΟΧ 1/2022 για την πρόσληψη 540 εργασιακών συμβούλων με σύμβαση ορισμένου χρόνου. Από το σύνολο των προσληφθέντων, η ΔΥΠΑ Βόλου ενισχύεται με δύο επιπλέον εργασιακούς συμβούλους.

Συνολικά πλέον στην τοπική υπηρεσία θα απασχολούνται οκτώ εργασιακοί σύμβουλοι, οι οποίοι θα ενταχθούν στο εξειδικευμένο προσωπικό του πρώην ΟΑΕΔ και θα ενισχύσουν τις δράσεις του Οργανισμού για την προώθηση της απασχόλησης και την αποτελεσματικότερη σύζευξη προσφοράς και ζήτησης στην αγορά εργασίας. Οι συμβάσεις θα έχουν οκτάμηνη διάρκεια με δυνατότητα παράτασης, με τον οργανισμό να αποσκοπεί στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς το εργατικό δυναμικό και τις επιχειρήσεις τοπικά.

Η πρόσληψη των συμβασιούχων εργασιακών συμβούλων γίνεται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» και με χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Συνολικά στην επικράτεια υποβλήθηκαν περισσότερες από 19.000 αιτήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι που συμμετείχαν στον διαγωνισμό μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα στη διεύθυνση www.dypa.gov.gr.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου