ΤΟΠΙΚΑ

Κων. Μαραβέγιας: «Tιμήσαμε στο ακέραιο την ψήφο των πολιτών»

κων-μαραβέγιας-tιμήσαμε-στο-ακέραιο-τ-862472

«Πριν από λίγες μέρες συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από την ημέρα που οι πολίτες ανέθεσαν τη διακυβέρνηση της χώρας στη Νέα Δημοκρατία.

Αντιμετωπίσαμε επιτυχώς μεγάλες, απρόσμενες, πολυεπίπεδες κρίσεις. Παρά τις πρωτόγνωρες αντιξοότητες, τιμήσαμε την ψήφο των πολιτών, τηρήσαμε τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις και υλοποιήσαμε το πρόγραμμά μας».

Τα παραπάνω επισήμανε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μαραβέγιας στην πολιτική εκδήλωση, που διοργάνωσε το πολιτικό του γραφείο, με αφορμή την τριετή διακυβέρνηση Μητσοτάκη, στον υπαίθριο χώρο του κέντρου ΝΟΒ, στον Αναυρο.

Ο κ. Μαραβέγιας έκανε πλήρη απολογισμό του κυβερνητικού έργου και κάλεσε τους παρευρισκόμενους να υπερψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία, όποτε και αν προκηρυχθούν εκλογές. Εμφανίστηκε βέβαιος ότι οι πολίτες θα ανανεώσουν την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και ευχαρίστησε για την ανταπόκριση που είχε το κάλεσμά του για τη χθεσινή συγκέντρωση, στην οποία μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν θεσμικοί εκπρόσωποι του κόμματος της Ν.Δ. και της ΟΝΝΕΔ, αυτοδιοικητικοί παράγοντες πρώτου και δεύτερου βαθμού, αρκετοί επαγγελματίες από τον χώρο της υγείας στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και πολίτες.

«Στο μέτωπο της οικονομίας εφαρμόσαμε ένα διαφορετικό και σύγχρονο μείγμα πολιτικής, που εδράζεται στην υλοποίηση μεταρρυθμίσεων και στην τόνωση των επενδύσεων. Με σκληρή και συστηματική προσπάθεια καταφέραμε να κρατήσουμε όρθια την κοινωνία και λειτουργική την οικονομία», επισήμανε επίσης ο κ. Μαραβέγιας, ενώ αναφερόμενος στον πρωθυπουργό επισήμανε ότι «αναδεικνύεται σε έναν από τους πλέον εμβληματικούς ίσως πολιτικούς ηγέτες της μεταπολίτευσης».

«Από τον Ιούλιο του 2019 υλοποιούμε μεθοδικά τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις. Υπό την ηγεσία του Κ. Μητσοτάκη η Ν.Δ. μείωσε φόρους, ενίσχυσε τους πλέον ευάλωτους, ψηφιοποίησε το Δημόσιο και έφερε ανάπτυξη με νέες επενδύσεις και νέες δουλειές. Στον πρωθυπουργό πιστώνεται προσωπικά η μεγάλη επιτυχία των 100 δις ευρώ που εξασφάλισε για την Ελλάδα από το νέο ΕΣΠΑ, το Ταμείο Ανάκαμψης και την κοινή αγροτική πολιτική» συνέχισε και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι διακατέχεται από φανατισμό και ότι επί της ουσίας αδυνατεί να ασκήσει τον θεσμικό του ρόλο ως αξιωματική αντιπολίτευση, επικαλούμενος τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων.

Αναφορικά με την προσωπική του παρουσία στη Βουλή έκανε έναν μίνι απολογισμό για διάφορες κοινοβουλευτικές του παρεμβάσεις , ευχαρίστησε τους πολίτες που τον τίμησαν με την ψήφο τους και εκλέχτηκε για πρώτη φορά βουλευτής και δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να τιμά στο ακέραιο την εμπιστοσύνη που του έδειξαν.

Δίπλα στον κ. Μαραβέγια βρέθηκε η βουλευτής Πειραιά Νόνη Δούνια η οποία του ευχήθηκε καλή επιτυχία και στις επόμενες εκλογές, επισημαίνοντας ότι από την παρουσία του στη Βουλή η Μαγνησία θα βγει κερδισμένη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου