ΤΟΠΙΚΑ

Κάλεσμα από την ΟΕΒΕΜ για συμμετοχή στο ΛΑΕΚ 1-49

κάλεσμα-από-την-οεβεμ-για-συμμετοχή-στ-862420

Εως αύριο 16 Οκτωβρίου έχει παραταθεί η προθεσμία υποβολής προτάσεων για τα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις ΛΑΕΚ 1-49, υπενθυμίζει η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Μαγνησίας (ΟΕΒΕΜ).

Η ΟΕΒΕΜ σημειώνει ότι στόχος του προγράμματος είναι η συστηματική και συνεχής αναβάθμιση των επαγγελματικών και οριζόντιων δεξιοτήτων των εργαζομένων ή η απόκτηση νέων, ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις αφενός των επιχειρήσεων από τις οποίες προέρχονται και αφετέρου της αγοράς εργασίας γενικότερα.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν εργαζόμενοι επιχειρήσεων που απασχολούν από ένα έως 49 άτομα προσωπικό και εργαζόμενοι που το αντικείμενο απασχόλησης τους δεν τους επιτρέπει να έχουν σταθερή εργασία.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 40 ώρες με επιδότηση 200 ευρώ. Η ΟΕΒΕΜ καλεί τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους να δηλώσουν συμμετοχή.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στην ιστοσελίδα (http://laek.oaed.gr), ή να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της Ομοσπονδίας κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (τηλέφωνο επικοινωνίας: 24210-32780).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου