ΤΟΠΙΚΑ

Επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την υπόθεση πορνογραφίας στη Σκιάθο

επίσημη-ανακοίνωση-της-ελασ-για-την-υπ-862366

Σε επίσημη ανακοίνωση στην οποία επιβεβαιώνεται η σύλληψη του 39χρονου υποπυραγού της ΠΣ στο αεροδρόμιο της Σκιάθου για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας προχώρησε πριν από λίγα λεπτά η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ τονίζονται τα εξής: «Συνελήφθη, πρωϊνές ώρες σήμερα, Κυριακή 31 Ιουλίου 2022, σε νησί των Σποράδων, ημεδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για πορνογραφία ανηλίκων.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο ημεδαπός κατείχε σε κινητή συσκευή υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Για την ολοκληρωμένη διαλεύκανση της υπόθεσης πραγματοποιήθηκε πρωϊνές ώρες σήμερα από αστυνομικούς του τοπικού αστυνομικού τμήματος έρευνα στην οικία του ημεδαπού, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικός υπολογιστής, δύο κινητά τηλέφωνα και ψηφιακό μέσο αποθήκευσης.

Από τον επιτόπιο έλεγχο στα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια, εντοπίστηκε πλήθος υλικού παιδικής πορνογραφίας και ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του στην υπό έρευνα υπόθεση. Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου