ΤΟΠΙΚΑ

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία η ημερίδα και οι βιωματικές δράσεις διά χειρός… Σοφίας Αμούντζια

ολοκληρώθηκαν-με-επιτυχία-η-ημερίδα-κ-862215

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν εκπαιδευτική ημερίδα και βιωματικές δράσεις το τριήμερο από 4 έως 6 Νοεμβρίου για πρώτη φορά σε σχολεία, με θέμα: «Η ολιστική ζωή στο σχολείο, ένας διαφορετικός τρόπος να ζεις». Η ημερίδα τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων σε συνεργασία με τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βόλου Προμηθέας, το ANIMASYROS International Animation Festival, (ταινίες μικρού μήκους), τον Nikolaos Unalome (ηχοθεραπεία) και με την υποστήριξη του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Βόλου.

Υπεύθυνη της επιστημονικής ημερίδας και των δράσεων βιωματικής μάθησης, που αφορούν στον αθλητισμό, τον πολιτισμό, το ευ ζην, ήταν η Σόφια Αμούντζια, πρωτοπόρος και καινοτόμος της ολιστικής ζωής στην Ελλάδα.

Επιδίωξη της κ. Αμούντζια είναι να δημιουργήσει και να μεταλαμπαδεύσει στη νέα γενιά έναν τρόπο ζωής που στηρίζεται στους πυλώνες της θετικής ψυχολογίας, της σωματικής άσκησης, της χαράς, της προσπάθειας και της μάθησης.

Σκοπός της διαφορετικής αυτής γιορτής ήταν να γνωρίσουν και να εκπαιδευτούν μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς βιωματικά, σε έναν διαφορετικό (holistic), υγιεινό, ποιοτικό τρόπο ζωής, με θετική ενέργεια. Το τριήμερο είχε μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου