ΤΟΠΙΚΑ

Σοκ: Βρέθηκε νεκρός ο Βολιώτης επιχειρηματίας Νίκος Πολύζος

σοκ-βρέθηκε-νεκρός-ο-βολιώτης-επιχειρ-862117

Σοκ στην τοπική κοινωνία του Βόλου. Βρέθηκε νεκρός ο ιδιοκτήτης συνεργείου μοτοσυκλετών Νίκος Ιωαν. Πολύζος που διατηρούσε την επιχείρησή του στην οδό Αθηνών 74. Ο άτυχος επαγγελματίας, 55 χρόνων, εντοπίστηκε στο σπίτι του από τον κουνιάδο του, σύμφωνα με πληροφορίες.

Πιθανολογείται πως υπέστη έμφραγμα το οποίο απέβη μοιραίο για τη ζωή του. Ο θάνατός του πρέπει να σημειώθηκε πριν από ώρες. Για τα ακριβή αίτια θα διενεργηθεί νεκροψία- νεκροτομή.

Οι ίδιες καλά πληροφορημένες πηγές λένε ότι ο άτυχος επαγγελματίας ήταν μόνος του στο σπίτι. Η σύζυγός του απουσίαζε. Επιχείρησε επανειλημμένως να επικοινωνήσει μαζί του, αλλά δεν απαντούσε στο τηλέφωνο. Ετσι ενημέρωσε τον κουνιάδο του, ο οποίος μπήκε στο σπίτι και αντίκρισε τον 55χρονο νεκρό.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ, ενώ επίσης ενημερώθηκε και η Αστυνομία.

Τις τελευταίες ημέρες ο 55χρονος φέρεται να είχε διαμαρτυρηθεί στη σύζυγο του ότι αισθάνεται πόνο στο στήθος και την πλάτη. Όμως, δεν είχε μεταβεί στον γιατρό.

Το άγγελμα του πρόωρου θανάτου του «πάγωσε» την τοπική κοινωνία. Ο Νίκος Πολύζος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Πολύ καλός επαγγελματίας, άνθρωπος του μόχθου, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη. Ο απροσδόκητος τρόπος που «έφυγε» έχει συγκλονίσει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου