ΤΟΠΙΚΑ

Αύριο η εκλογή νέας διοίκησης στον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας

αύριο-η-εκλογή-νέας-διοίκησης-στον-ιατ-862106

Λίγο μετά τις 9 αύριο το βράδυ, εκτιμάται ότι θα έχουν γίνει γνωστά τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη νέου προέδρου και διοίκησης στον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας.

Το μεγάλο στοίχημα της αυριανής εκλογικής διαδικασίας είναι διττό: Αφενός η συμμετοχή των μελών του επιστημονικού φορέα στην εκλογική διαδικασία και αφετέρου ο συσχετισμός δυνάμεων που θα προκύψει από την κάλπη.

Την ψήφο των 800 μελών του ΙΣΜ που έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν (ταμειακώς τακτοποιημένοι) στη σημερινή ψηφοφορία διεκδικούν δύο παρατάξεις. Η «Ιατρική Αναγέννηση» με επικεφαλής τον γνωστό μαιευτήρα – γυναικολόγο Χρήστο Βενέτη και οι «Ιατροί Μαγνησίας», με επικεφαλής τον παθολόγο Ευθύμη Τσάμη, απερχόμενο πρόεδρο και εκ νέου υποψήφιο.

Ο συνδυασμός του Χρήστου Βενέτη για το διοικητικό συμβούλιο έχει 14 υποψήφιους και έξι για την εκπροσώπηση στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, ενώ ο συνδυασμός του Ευθύμη Τσάμη έχει 21 υποψηφίους για τη διοίκηση και 11 για τον ΠΙΣ.

Η ψηφοφορία θα γίνει στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, στην οδό Σπυρίδη 33- 37. Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου