ΤΟΠΙΚΑ

Γης μαδιάμ το σπίτι: Εσπαγε ό,τι έβρισκε μπροστά του

γης-μαδιάμ-το-σπίτι-εσπαγε-ότι-έβρισκε-862024

Γης μαδιάμ έκανε το σπίτι της πρώην συζύγου του ένας 43χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για άσκηση ενδοικογενειακής βίας και παράνομης φθοράς περιουσίας. Ο 43χρονος δράστης συνελήφθη την Κυριακή το βράδυ, μετά το επεισόδιο που προκάλεσε σε βάρος της συνομήλικης εν διαστάσει συζύγου του.

Καλά πληροφορημένες πηγές λένε ότι ο 43χρονος σε έξαλλη κατάσταση πήγε στο σπίτι της και αφού λογομάχησαν έντονα άρχισε να τη βρίζει, να κλωτσάει πόρτες και έπιπλα. Παρά τις εκκλήσεις της ίδιας δεν σταματούσε.

Η 43χρονη φοβήθηκε για τα χειρότερα. Πήρε το παιδί και αποχώρησε από το σπίτι τρομοκρατημένη. «Εφυγα για να προστατευθώ. Φοβήθηκα ότι μπορεί να συμβεί κάτι χειρότερο, για αυτό και επέλεξα να αποχωρήσω», είπε λίγο αργότερα στους αστυνομικούς και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του εν διαστάσει συζύγου του.

Ο 43χρονος συνελήφθη, κρατήθηκε στο τμήμα και χθες οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα.

Ζήτησε όμως αναβολή και θα δικαστεί στο Αυτόφωρο αύριο Τετάρτη. Μέχρι τότε αφέθηκε ελεύθερος, ενώ το Δικαστήριο του επέβαλε να μην πλησιάζει το σπίτι, τη γυναίκα και το παιδί του στα πενήντα μέτρα και του συνέστησε να είναι προσεκτικός.

ΒΑΣ. ΚΥΡ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου