ΤΟΠΙΚΑ

Χρ. Μπουκώρος: Στον Βόλο το μαθητικό Final – 4 Μπάσκετ

χρ-μπουκώρος-στον-βόλο-το-μαθητικό-final-4-861763

Κατά τη διάρκεια επίσκεψης που πραγματοποίησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ. και βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας συναντήθηκε και με μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής Σχολικών και Αθλητικών Δραστηριοτήτων Ν.Μαγνησίας.

Ο πρόεδρος κ. Σωκράτης Σαβελίδης μαζί με τα μέλη της Επιτροπής ενημέρωσαν τον βουλευτή ότι έχει κατατεθεί πλήρης φάκελος στη Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Κ.Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) με αίτημα τη διεξαγωγή των αγώνων της τελικής φάσης (Final-4) των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Καλαθοσφαίρισης Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων με συμμετοχή μαθητών και μαθητριών στο Βόλο. Να σημειωθεί, ότι οι συγκεκριμένοι αγώνες περιλαμβάνουν τους φιναλίστ, τέσσερις ομάδες μαθητών και τέσσερις ομάδες μαθητριών από τα Λύκεια όλης της χώρας.

Ο βουλευτής αναγνώρισε την άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση και τη σπουδαιότητα αυτής, επικοινώνησε αμέσως με την Υπουργό Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως, όπου της έθεσε το αίτημα, ενημερώνοντάς την ότι πληρούνται όλες οι απαραίτητες προδιαγραφές προκειμένου οι αγώνες να διεξαχθούν στη πόλη του Βόλου, με την Υπουργό να υπόσχεται ότι θα το εξετάσει άμεσα.

Τα μέλη και ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Σχολικών και Αθλητικών Δραστηριοτήτων Ν.Μαγνησίας ευχαρίστησαν τον βουλευτή για την άμεση ανταπόκριση του και αμφότεροι δεσμεύτηκαν για μελλοντική συνεργασία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου