ΤΟΠΙΚΑ

Τράπεζα χρώματος: Η πρωτοβουλία της Vitex για την υγειονομική αναβάθμιση των νοσοκομείων

τράπεζα-χρώματος-η-πρωτοβουλία-της-vitex-γ-860961

Μία νέα πρωτοβουλία για το κοινό καλό και την έννοια της ενότητας έρχεται να εισάγει η εταιρία Vitex. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ελληνική βιομηχανία χρώματος που εισάγει στην καθημερινότητά της την Τράπεζα Χρώματος.

Με την πρώτη της ενέργεια, η Vitex κατάφερε να ενώσει περισσότερα από 400 χρωματοπωλεία – συνεργάτες, προκειμένου να εκπληρώσουν ένα κοινό στόχο, την αναβάθμιση και την προστασία των Δημόσιων Νοσοκομείων.

Σκοπός της εταιρίας είναι να συγκεντρώσει όσα περισσότερα λίτρα από το καινοτόμο χρώμα, με αντιικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες, το Vitex with Vairo. Ένα πρωτοποριακό χρώμα με αποδεδειγμένη δράση ενάντια πληθώρας μικροβίων και ιών, συμπεριλαμβανομένου και του SARS -Cov2 καθώς και των βακτηρίων που προκαλούν ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις. Το Vitex with Vairo έχει λάβει άδεια κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ 90167/04-10-2021, αλλά και από αντίστοιχους αρμόδιους φορείς πολλών Ευρωπαϊκών χωρών.

Η εταιρία ανέπτυξε μία συνεργασία με 400 χρωματοπωλεία και συγκεντρώθηκε η ποσότητα των 4.000 λίτρων χρώματος Vitex with Vairo. Η Vitex διπλασίασε την ποσότητα και τελικά περισσότερα από 8.000 λίτρα παραδόθηκαν στην αναπληρώτρια υπουργό υγείας, κα. Μίνα Γκάγκα και στη συνέχεια διανεμήθηκε σε περισσότερα από 80 δημόσια νοσοκομεία. Η παράδοση των λίτρων χρώματος, Vitex with Vairo, στα δημόσια νοσοκομεία πραγματοποιήθηκε παρουσία των χρωματοπωλείων-χρωμοδοτών αλλά και του διοικητικού, ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού των Νοσοκομείων.

Τα λίτρα χρώματος, Vitex with Vairo, που παραδόθηκαν στα Επείγοντα Περιστατικά Γενικού Νοσοκομείου Βόλου «Αχιλλοπούλειο» από τους χρωμοδότες συνέβαλαν στην προστασία ευαίσθητων υγειονομικών χώρων, διασφαλίζοντας ένα πιο υγιεινό και ασφαλές περιβάλλον για τους ασθενείς, τους επισκέπτες και το προσωπικό του νοσοκομείου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Τράπεζα Χρώματος και τις δράσεις της μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο trapezachromatos.gr.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου