ΤΟΠΙΚΑ

Ο συναρπαστικός κόσμος της PLAYMOBIL Wiltopia προσγειώνεται στο Fashion City Outlet

ο-συναρπαστικός-κόσμος-της-playmobil-wiltopia-προσγε-859333

Από σήμερα, Παρασκευή 26 Αυγούστου, το Fashion City Outlet μας ταξιδεύει στον εξωτικό κόσμο του Αμαζονίου και μας καλεί σ’ ένα συναρπαστικό σαφάρι στο τροπικό δάσος του συντροφιά με την οικογένεια Palmer της PLAYMOBIL Wiltopia.

Η Wiltopia, η πρώτη σειρά παιχνιδιών PLAYMOBIL που κατασκευάζεται από 80% βιώσιμο υλικό κατά μέσο όρο, δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να ανακαλύψουν μερικά από τα πιο θαυμαστά μέρη του πλανήτη. Μαζί με την οικογένεια Palmer θα ταξιδέψουν σε προστατευόμενες περιοχές σε ολόκληρο τον κόσμο και θα γνωρίσουν τα ζώα που κατοικούν εκεί. Πρώτη στάση: ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ!

Από την Παρασκευή 26 Αυγούστου έως την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στους χώρους του μεγάλου εκπτωτικού κέντρου της Θεσσαλίας ο εξωτικός κόσμος της PLAYMOBIL Wiltopia περιμένει τα παιδιά για φωτογράφιση με τα άγρια ζώα της ζούγκλας, για εκπαιδευτικές δραστηριότητες υπό την επίβλεψη παιδαγωγού, για εξερευνήσεις και για διαγωνισμούς με ξεχωριστά δώρα.

Οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες θα πραγματοποιούνται από Τρίτη έως Παρασκευή 5 με 9 το βράδυ και το Σάββατο 12 με 4 το απόγευμα.

Το Fashion City Outlet, ο αγαπημένος καταναλωτικός και ψυχαγωγικός προορισμός των θεσσαλών μας περιμένει για ψώνια με άνεση ,σε εκπληκτικές εκπτωτικές τιμές αλλά και για ξεχωριστή διασκέδαση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου