ΤΟΠΙΚΑ

Προσφορά σημαιών στο Νοσοκομείο του Βόλου

προσφορά-σημαιών-στο-νοσοκομείο-του-β-857125

Στην καθιερωμένη πλέον κίνηση αγάπης προέβη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας προς το ΓΝ Βόλου «Αχιλλοπούλειο». Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022, ο Πρόεδρος του ΣΕΗΜ Μαουσίδης Σεραφείμ μαζί με το Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου Πρεμέτη Παύλο, παρέδωσαν στον Διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου Ντόκο Ιωάννη, στον Αναπληρωτή Διευθυντή Μπαμπούνη Σταύρο, στην Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Χαρανά Αικατερίνη και στην Προϊσταμένη του Τμήματος Επιστασίας και Ιματισμού Διαμαντάκου Αικατερίνη, τις τρεις νέες σημαίες (Ελληνική, Ευρωπαϊκή, Ερυθρού Σταυρού) που θα κυματίζουν στους ιστούς του Νοσοκομείου της πόλης μας.

Το Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο, με το σύνολο του Προσωπικού του, βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή, φροντίζοντας για την αδιάκοπη κάλυψη των ιατρικών αναγκών των συμπολιτών μας.

Η ανάληψη της ευθύνης από μέρους του ΣΕΗΜ να κυματίζουν πάντοτε αγέρωχες οι σημαίες της χώρας μας, είναι διαρκής. Η αναγνώριση της προσφοράς αλλά και η τόνωση του ηθικού των συνανθρώπων μας που προσφέρουν τα μέγιστα σε όλους μας, παραμένει πάντοτε στις θεμελιώδεις αρχές του ιστορικού Συνδέσμου.

Θερμές ευχαριστίες μετέφερε το σύνολο το Προσωπικού και της Διοίκησης στα μέλη του ΣΕΗΜ για τη σημειολογική προσφορά τους, αλλά και για τη γενικότερη έμπρακτη συμπαράσταση και υποστήριξη στο Νοσοκομείο τα τελευταία χρόνια, στην προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας, απαντώντας πάντοτε θετικά και άμεσα σε κάθε κάλεσμα βοήθειας.

Επισημαίνεται ότι από το έτος 2020 και εφεξής, με τη νέα Διοίκηση, είναι συνεχώς αναρτημένες οι τρεις σημαίες δεδομένου ότι αποτελεί συμβατική υποχρέωση του Νοσοκομείου κάτι το οποίο δεν συνέβαινε κατά τα έτη 2014 έως 2019.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου