ΤΟΠΙΚΑ

Χρ. Μπουκώρος: Σύσκεψη εργασίας με τον Γεώργο Αμυρά για τους δασικούς χάρτες

χρ-μπουκώρος-σύσκεψη-εργασίας-με-τον-γ-856192

Τα προβλήματα που ανακύπτουν από την εφαρμογή του Ν.4685/20 και μεταγενέστερων ψηφισμένων διατάξεων σχετικά με τους δασικούς χάρτες ήταν το βασικό αντικείμενο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στον Βόλο, με τη συμμετοχή του αρμόδιου Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γεώργιου Αμυρά.

Στη σύσκεψη εργασίας που διοργάνωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ. και βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος συμμετείχε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου κ.Χρήστος Στρατηγόπουλος, εκπρόσωποι από τη Διεύθυνση Δασών, οι κ.κ. Πινακάς Πάντος και Γάκης Στέργιος, εκπρόσωπος του ΤΕΕ Μαγνησίας ο κ.Βαρελόπουλος Ιωάννης, πρόεδρος και μέλη των Επιτροπών Εξέτασης Αντιρρήσεων (ΕΠΕΑ) κ.Μωραϊτου Μαρίνα και κ.Κοκκίνης Αθανάσιος και εκπρόσωποι του Συλλόγου Συμβολαιογράφων κ.Σταμάτης Δημητριάδης και κ.Στυλιανή Δράκου.

Ακολούθησε πολύ γόνιμη συζήτηση, ακούστηκαν οι απόψεις όλων των φορέων και ο κ. Αμυράς δεσμεύτηκε για ενίσχυση των Δασικών Υπηρεσιών το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, αλλά και για έκδοση εγκυκλίου που θα ξεκαθαρίζει το ζήτημα έκδοσης οικοδομικών αδειών μετά τις αντίστοιχες αποφάσεις των αρμόδιων Επιτροπών Εξέτασης Αντιρρήσεων.

Από την πλευρά του, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος ευχαρίστησε τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Αμυρά για το σπουδαίο του έργο στη δασική νομοθεσία και συνεχάρη όλους τους φορείς και κυρίως τα μέλη των δασικών υπηρεσιών, τους μηχανικούς και τους δικηγόρους που απαρτίζουν τις Επιτροπές Εξέτασης Αντιρρήσεων, αφού στη Μαγνησίας ήδη έχουν εξεταστεί οι 2.500 αιτήσεις αντιρρήσεων από τις συνολικά 10.000 που έχουν υποβληθεί.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου