ΤΟΠΙΚΑ

Στον Βόλο σήμερα η αφρόκρεμα των Ευρωπαίων τουριστικών πρακτόρων

στον-βόλο-σήμερα-η-αφρόκρεμα-των-ευρωπ-855944

Η ECTAA, το πανευρωπαϊκό όργανο εκπροσώπησης των τουριστικών γραφείων, πραγματοποιεί στην Ελλάδα το Semi Annual Meeting του, στο πλαίσιο του οποίου επισκέπτεται την περιφέρεια Θεσσαλίας.

Η διοργάνωση υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Προτεινόμενου Προορισμού 2022», (ECTAA Preferred Destination), το οποίο για το έτος αυτό προβάλλει την Ελλάδα μέσω του Ε.Ο.Τ., σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στους Ευρωπαίους ταξιδιωτικούς και τουριστικούς πράκτορες, προσφέροντας προνομιακή πρόσβαση στις 35 Ενώσεις Ταξιδιωτικών Πρακτόρων και Tour Operators (συνολικά, σε περισσότερα από 70.000 τουριστικά γραφεία), οι οποίες καλύπτουν τις περισσότερες από τις εξερχόμενες αγορές σε όλη την Ευρώπη, καθώς και στην Τυνησία, το Ισραήλ και τη Μαλαισία.

Από χθες τα μέλη της ECTAA επισκέπτονται τη Θεσσαλία και ειδικότερα τα Μετέωρα, τον Βόλο και το Πήλιο. Σημαντική είναι η πρώτη πιλοτική αναφορά στη νέα διεθνή τάση «Digital Nomads», καθώς θα διερευνηθούν οι προδιαγραφές για την πραγματοποίηση αυτού του προγράμματος στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Η παρουσίαση της Θεσσαλίας ως προορισμού θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Σάββατο 26 Νοεμβρίου, στις 18:00, στο ξενοδοχείο Valis στον Βόλο.

Το «παρών» στην εκδήλωση θα δώσουν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Ιωάννης Μπουτίνας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστοτέλης Μπασδάνης, ο πρόεδρος της ECTAA Frank Oostdam, ο πρόεδρος της Fed Hatta Λύσανδρος Τσιλίδης, καθώς επίσης μέλη της ECTAA & HATTA.

Σημειώνεται ότι στο Semi Annual Meeting συμμετέχουν πρόεδροι και εκπρόσωποι όλων των Ευρωπαϊκών Συνδέσμων τουριστικών πρακτόρων, καθώς επίσης και της Ινδίας, Λατινικής Αμερικής, και Νοτίου Αφρικής, οι οποίοι θα παραβρεθούν και θα γνωρίσουν την περιοχή της Θεσσαλίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου