ΤΟΠΙΚΑ

Εχασαν δύο λεωφορεία λόγω… φορτηγών που έκρυψαν τη στάση

εχασαν-δύο-λεωφορεία-λόγω-φορτηγών-π-855710

«Αόρατη» κατέστη, στάση του Αστικού ΚΤΕΛ στην 2ας Νοεμβρίου, μπροστά από τον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος, με αποτέλεσμα επιβάτες να χάσουν κατά σειρά δύο λεωφορεία.

Φορτηγά και μηχανήματα έργου, που στάθμευσαν στη δεξιά πλευρά του δρόμου στην κάθοδο της 2ας Νοεμβρίου προς το κέντρο της πόλης, «έκρυψαν» τη στάση και μαζί τους επιβάτες που περίμεναν μάταια να περάσει το λεωφορείο.

Οδηγοί των λεωφορείων προσπέρασαν το σημείο, καθώς δεν είχαν ορατότητα και επιβάτες αναγκάστηκαν να περιμένουν το επόμενο. Θα έπρεπε να το δουν να κατεβαίνει πριν φθάσει στα φανάρια στο ύψος της Ζάχου για να μπορέσουν να βγουν γρήγορα στη μέση του οδοστρώματος και να κάνουν νόημα στον οδηγό να σταματήσει και να μπορέσουν να επιβιβαστούν.

Το σκηνικό επαναλήφθηκε δύο φορές, με επιβάτες να επικοινωνούν αγανακτισμένοι με τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ. «Χάσαμε ήδη δύο λεωφορεία επειδή οι οδηγοί δεν μπορούν να μας δουν απ’ το πεζοδρόμιο και είμαστε υποχρεωμένοι να στεκόμαστε μέσα στη μέση του δρόμου με ό,τι κινδύνους αυτό συνεπάγεται», ανέφεραν.

Σημειώνεται ότι στην οδό δεν επιτρέπεται η στάθμευση ούτε καν η στάση οχημάτων και στα δύο ρεύματα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου