ΤΟΠΙΚΑ

Ο Κων. Μαραβέγιας στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος

ο-κων-μαραβέγιας-στην-πανελλήνια-ομοσ-855622

Επίσκεψη στα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος πραγματοποίησε ο Βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μαραβέγιας.

Ο βουλευτής ενημερώθηκε για τα θέματα που απασχολούν τους λιμενικούς σε όλη την Ελλάδα μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτη Τσιάνο και τον Γ. Γραμματέα κ. Αλέξανδρο Δροσόπουλο. Επίσης, είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αττικής – Πειραιά & Νήσων, της μεγαλύτερης Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος στην επικράτεια, κ. Βασίλη Κουζή, ο οποίος είναι και αντιπρόεδρος της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ..

Ο βουλευτής εξήρε το έργο που επιτελεί το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής σε όλη την Ελλάδα, σώζοντας χιλιάδες ανθρώπινες ζωές, καθώς και την συμβολή των λιμενικών στην προστασία των θαλάσσιων συνόρων της χώρας, αναγνωρίζοντας το μεγάλο φορτίο που έχουν επωμιστεί λόγω των μεταναστευτικών ροών.

Είχε προηγηθεί συνάντηση του κ. Μαραβέγια με τον αρμόδιο υπουργό κ. Γ. Πλακιωτάκη, από κοινού με το προεδρείο της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θεσσαλίας, Φθιώτιδας και Βορείων Σποράδων, με αντικείμενο τα κυριότερα προβλήματα των λιμενικών υπηρεσιών στη Μαγνησία. Στη συγκεκριμένη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Φίλιππος Ραγάζος, ο αντιπρόεδρος κ. Απόστολος Τριαντάρης και η ταμίας κ. Δάφνη Σπανού.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου