ΤΟΠΙΚΑ

Συναγερμός στο νοσοκομείο: Μαχαίρωσε κατά λάθος το παιδί της

συναγερμός-στο-νοσοκομείο-μαχαίρωσε-855362

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα χθες στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Βόλου, όταν έσπευσαν ζητώντας ιατρική βοήθεια μία 80χρονη και ο 61χρονος γιος της. Και οι δύο ήταν σε πανικό.

Ο 61χρονος ήταν τραυματισμένος, ευτυχώς ελαφρά στον θώρακα, από μαχαίρι. Γιατροί και νοσηλευτές σάστισαν. Η 80χρονη έκλαιγε, ενώ ο 61χρονος γιος της, που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, ζητούσε από τους γιατρούς να τον εξετάσουν.

Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και διαπιστώθηκε ότι το τραύμα είναι επιπόλαιο και δεν εμπνέει η ανησυχία, ο 61χρονος μεταφέρθηκε στη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου, για παρακολούθηση καθαρά προληπτικού χαρακτήρα, όπως τονίζουν οι γιατροί.

Το γεγονός όμως ότι έφερε τραύμα από μαχαίρι οδήγησε το προσωπικό του Νοσοκομείου να ενημερώσει αμέσως την Αστυνομία, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε ο τραυματισμός και μάλιστα στον θώρακα.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο 61χρονος υποστήριξε στις αρχές ότι βρισκόταν στην κουζίνα με τη μητέρα του, η οποία κρατούσε το μαχαίρι, διότι ήθελε να κόψει ψωμί για να φάνε.

Ο ίδιος σημείωσε πως ήθελε να την αγκαλιάσει και πως δεν είδε το μαχαίρι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Αρχικά νόμιζε ότι είναι μία απλή αμυχή. Οταν όμως άρχισε να αιμορραγεί, φοβήθηκε. Η μητέρα του κάλεσε πλήρωμα ασθενοφόρου, που έσπευσε να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η αστυνομία ενημέρωσε σχετικά την Εισαγγελία Βόλου, με βάση τα όσα κατέθεσε ο 61χρονος. Η δικαστική λειτουργός έδωσε εντολή να μη συλληφθεί η 80χρονη γυναίκα. Οι αρχές πείστηκαν ότι δεν υπήρχε δόλος πίσω από τον τραυματισμό του γιου της.

Ο 61χρονος νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση και είναι ιδιαίτερα ευδιάθετος, σύμφωνα με το υγειονομικό προσωπικό της Χειρουργικής. Η περιπέτεια δεν φαίνεται να τον κλόνισε. Μάλιστα χθες το βράδυ οι γιατροί εξέταζαν το ενδεχόμενο να του δώσουν εξιτήριο, για να επιστρέψει στο σπίτι του.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου