ΤΟΠΙΚΑ

Σκυλοκαβγάς έστειλε στο Νοσοκομείο δύο γυναίκες από τη Νέα Ιωνία

σκυλοκαβγάς-έστειλε-στο-νοσοκομείο-δ-855342

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε η βόλτα για δύο γυναίκες στη Νέα Ιωνία χθες το πρωί, όταν αποφάσισαν να βγάλουν βόλτα τους δεσποζόμενους σκύλους τους.

Τα δύο τετράποδα τσακώθηκαν μεταξύ τους, τη «νύφη» όμως πλήρωσαν οι ιδιοκτήτριές τους, οι οποίες κατέληξαν στο Νοσοκομείο Βόλου, τραυματισμένες και οι δύο. Ο σκυλοκαβγάς είχε ως αποτέλεσμα η μια να τραυματιστεί στο μάτι και η άλλη στον γοφό.

Ολα ξεκίνησαν γύρω στις 9.15 το πρωί. Οι δύο γυναίκες δεν γνωρίζονται μεταξύ τους. Οι δρόμοι τους «συναντήθηκαν» επί των οδών Βυζαντίου με Ευβοίας. Τα δεσποζόμενα όμως που τις συνόδευαν, μεγαλόσωμα και τα δύο, μόλις βρέθηκαν αντικριστά άρχισαν να γρυλίζουν.

Οι δύο γυναίκες φαίνεται ότι αιφνιδιάστηκαν. Δεν περίμεναν αυτό που θα ακολουθούσε. Προσπάθησαν και οι δύο να κατευνάσουν τα δύο τετράποδα, αλλά μάταια.

Σε κλάσματα του δευτερολέπτου ο ένας από τους δύο σκύλους ξέφυγε από το χέρι της 40χρονης ιδιοκτήτριάς του και επιτέθηκε στην 20χρονη και τον σκύλο της.

Η 40χρονη από τη φόρα που πήρε ο σκύλος της έπεσε στο οδόστρωμα και τραυματίστηκε στο μάτι, ενώ η 20χρονη δέχτηκε επίθεση από τον σκύλο που τη δάγκωσε στον γοφό.

Περίοικοι, που είδαν όλο το σκηνικό της επίθεσης, δεν πίστευαν στα μάτια τους. Προσέτρεξαν για βοήθεια, ενώ παράλληλα κλήθηκε πλήρωμα ασθενοφόρου στο σημείο.

Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Βόλου, για να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ηταν και οι δύο σοκαρισμένες. Χρειάστηκε αρκετή ώρα, μέχρι να συνέλθουν από την τρομάρα που πήραν. Από τη μία στιγμή στην άλλη κινδύνεψαν με σοβαρό τραυματισμό, εξαιτίας της επιθετικής συμπεριφοράς των δικών τους τετράποδων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου