ΤΟΠΙΚΑ

Αρωμα Μαγνησίας στους τομείς ΠΑΣΟΚ

αρωμα-μαγνησίας-στους-τομείς-πασοκ-855338

Εντονο άρωμα από Μαγνησία είχαν οι ανακοινώσεις του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ των τομέων πολιτικής δράσης και των γραμματέων ανά τομέα. Με απόφαση του προέδρου του κόμματος Νίκου Ανδρουλάκη, τρεις Βολιώτισσες θα συμμετέχουν στους Τομείς Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, με στόχο να μπουν άμεσα και συντονισμένα στην πρώτη γραμμή της προεκλογικής μάχης ενόψει των εθνικών εκλογών. Και οι τρεις είχαν καταθέσει αίτηση στη σχετική διαδικασία και εγκρίθηκαν.

Πρόκειται για τις Σούλα Βακουφτσή, Ασπα Γοσποδίνη και Τζούλια Τσαλίκη, οι οποίες μαζί με άλλα μέλη του κόμματος που είχαν υποβάλει σχετική αίτηση θα στελεχώσουν τους Τομείς Πολιτικής και θα συνδιαμορφώσουν μαζί με την Κεντρική Επιτροπή, το Πολιτικό Συμβούλιο και την Επιτροπή Προγράμματος τις προτάσεις του κόμματος ανά τομέα δράσης.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση που έγινε από τη Χαριλάου Τρικούπη, η Σούλα Βακουφτσή, δημοτική σύμβουλος Βόλου, αναπληρώτρια γραμματέας του ΠΑΣΟΚ στη Μαγνησία, πρόεδρος των τριτέκνων του νομού και αντιπρόεδρος στην πανελλαδική ομοσπονδία, ορίστηκε αναπληρώτρια γραμματέας του Τομέα Κοινωνικής Ενταξης και Συνοχής (Πρόνοια).

Η Αναστασία Ασπασία (Ασπα) Γοσποδίνη, καθηγήτρια Πολεοδομίας και Αστικού Σχεδιασμού, διπλ. αρχιτέκτονας, MSc, PhD Bartlett School, UCL, διευθύντρια του Ερευνητικού Εργαστηρίου «Μορφολογίας και Σχεδιασμού Αστικού Χώρου» και διευθύντρια του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Αστικές Αναπλάσεις, Αστική Ανάπτυξη και Αγορά Ακινήτων» του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, αναλαμβάνει γραμματέας του τομέα χωροταξίας. Αναπληρώτρια στον ίδιο τομέα ορίστηκε η Τζούλια Τσαλίκη, πρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Τμήματος Αττικής του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών – Πανελλήνιας Ενωσης Αρχιτεκτόνων (ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ), αρχιτέκτονας μηχανικός και υποψήφια διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, που σήμερα είναι προϊσταμένη Τμήματος Διεθνών Σχέσεων και ΕΟΚ στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Η κ. Τσαλίκη έχει επίσης διατελέσει περιφερειακή και νομαρχιακή σύμβουλος Μαγνησίας.

Από το ΠΑΣΟΚ με αφορμή την ανακοίνωση όλων των τομεαρχών, με συμμετοχή στελεχών από όλη την Ελλάδα, επισημαίνεται πως «οι αποφάσεις λήφθηκαν με γνώμονα να αξιοποιηθούν όχι μόνο κομματικά στελέχη, αλλά και άνθρωποι καταξιωμένοι στην κοινωνία των πολιτών.

Κενές προς στιγμή παραμένουν οι θέσεις του τομεάρχη Εξωτερικών και του τομέα Αυτοδιοίκησης, που θα ανακοινωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης, που θα γίνει στην Αθήνα.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου