ΤΟΠΙΚΑ

Παράταση στο ΚΕΘΕΑ Πιλότος στον Βόλο

παράταση-στο-κεθεα-πιλότος-στον-βόλο-854984

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό η παράταση της χρηματοδότησης για τη συνέχιση της λειτουργίας του ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ σε Βόλο και του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στη Λάρισα.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την απόφαση με την οποία διασφαλίζεται η απρόσκοπτη συνέχιση των προγραμμάτων απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης που υλοποιεί το ΚΕΘΕΑ και η μισθοδοτική κάλυψη των ειδικών επιστημόνων και του προσωπικού που απασχολείται στις Δομές.

Συγκριμένα πρόκειται για τα προγράμματα:

-Επιχορήγηση ΚΕΘΕΑ για τη λειτουργία Δομής Έγκαιρης Παρέμβασης και φιλοξενίας για εφήβους και νεαρούς ενήλικες με εξαρτητική/ αντικοινωνική συμπεριφορά και τις οικογένειες τους, με έδρα το Βόλο.

-Επιχορήγηση ΚΕΘΕΑ για τη λειτουργία Προγράμματος Κοινωνικής Ένταξης Περιφέρειας Θεσσαλίας, με έδρα τη Λάρισα

-Επιχορήγηση ΚΕΘΕΑ για τη λειτουργία Κινητής Μονάδας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, με έδρα τη Λάρισα

-Επιχορήγηση για την ενεργοποίηση του Πολυδύναμου Κέντρου Περιφέρειας Θεσσαλίας, με έδρα τη Λάρισα

«Σε μια δύσκολη εποχή πολλαπλών κρίσεων, είμαστε ένα με την κοινωνία και τις ανάγκες της. Στη Θεσσαλία είμαστε ομάδα, συνεργαζόμαστε αποτελεσματικά και δημιουργικά. Συνεχίσουμε να ενεργούμε ανθρώπινα, χρηματοδοτώντας δομές με αποδεδειγμένη προσφορά και έντονο κοινωνικό αποτύπωμα που υλοποιούν δράσεις, και πρωτοπόρα εκπαιδευτικά προγράμματα για την πρόληψη, την απεξάρτηση και την κοινωνική ένταξη προς όφελος της κοινωνίας» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου