ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον Ολυμπιακό Βόλου

τώρα-αρχίζουν-τα-δύσκολα-για-τον-ολυμπ-854980

Ο Ολυμπιακός Βόλου μετά τα τρία πρώτα παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έχει όλα τα αποτελέσματα και τέσσερις βαθμούς, έχοντας αγωνιστεί δύο φορές εκτός έδρας και μία ως γηπεδούχος στο Στεφανοβίκειο, ενώ την Κυριακή θα δώσει τον πρώτο αγώνα στη Νεάπολη με αντίπαλο την Κοζάνη.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στα μέχρι τώρα ματς, η ΑΕΠ Κοζάνης νίκησε για πρώτη φορά τον Ολυμπιακό, καθώς είχε ξανασυναντηθεί σε μια ακόμη περίοδο μαζί του, ενώ οι δυο ομάδες της Πιερίας, ο Σβορώνος, που έχασε 1-0 στο Στεφανοβίκειο, και ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (0-0) ήταν για πρώτη φορά αντίπαλοι στην ιστορία των ερυθρόλευκων, οι οποίοι «έμαθαν» ότι όλες οι ομάδες θέλουν να πάρουν κάτι απ’ αυτούς, που είναι το μεγάλο όνομα της κατηγορίας.

Για τον Ολυμπιακό ακολουθούν πάντως δυο παιχνίδια με ομάδες, με τις οποίες υπάρχει και προϊστορία σε μεγαλύτερες κατηγορίες…

Αρχικά είναι το παιχνίδι με την έως σήμερα πρωτοπόρο του 2ου ομίλου Κοζάνη, η οποία μετρά μόνο νίκες στα τρία πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, αλλά 11 φορές που έχει παίξει στο παρελθόν στον Βόλο δεν έχει κερδίσει ποτέ.

Το ματς με την Κοζάνη, που έχει σίγουρα μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας από τα προηγούμενα, θα διεξαχθεί την Κυριακή 4/12 στο γήπεδο της Νεάπολης, όπου ένα ακόμη αβαντάζ του Ολυμπιακού θα είναι ο κόσμος, που αναμένεται να σπρώξει την ομάδα, για να φτάσει στη νίκη και να διατηρήσει τη θετική παράδοση!

Η Κοζάνη θα έρθει στη Νεάπολη με αέρα κορυφής, ενώ οι νίκες που πέτυχε μέχρι τώρα, έστω κι αν αυτές ήταν εναντίον ασθενέστερων ομάδων, που είναι χωρίς τρίποντο, της ανέβασαν και την ψυχολογία.

Αυτό όμως θέλει τώρα και ο Ολυμπιακός, που σε περίπτωση που κερδίσει την Κοζάνη, θα αποκτήσει κι αυτός ψυχολογία για τη συνέχεια, όταν μετά θα κληθεί να διατηρήσει μια ακόμη παράδοση, παίζοντας με τον Πιερικό στην Κατερίνη, όπου οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν ήττα εδώ και 24 χρόνια!

Τα προηγούμενα δυο χρόνια ο Ολυμπιακός «χάλασε» πολλές από τις θετικές του προϊστορίες (όπως ότι έχασε από τον Πιερικό στον Βόλο μετά από 30 χρόνια), όμως τώρα θέλει να διατηρήσει κάποιες, που θα βοηθήσουν και ψυχολογικά τους νεαρούς παίκτες του.

Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν ότι όλα τα ματς είναι δύσκολα, ωστόσο τα έως τώρα δείγματα είναι θετικά και φαίνεται ότι σιγά-σιγά οι νεαροί παίκτες της ομάδας θα αποκτούν εμπειρίες και θα έχουν και τη νοοτροπία του νικητή.

Ποντάροντας λοιπόν και στη θετική προϊστορία του Ολυμπιακού αλλά και στη βοήθεια του κόσμου, οι ερυθρόλευκοι θέλουν αρχικά να κερδίσουν την έως τώρα πρωτοπόρο ομάδα του 2ου ομίλου, να πάνε με ανεβασμένη ψυχολογία σε δυο εκτός έδρας παιχνίδια στην Κατερίνη (με Πιερικό) και στη Θεσσαλονίκη (με Κεραυνό Αγγελλοχωρίου) και μετά να περιμένουν τον ΠΟ Ελασσόνας, με τον οποίον επίσης είχαν παλιότερα συναντήσεις σε Β’, Γ’ Εθνική και μάλιστα έχουν καταγράψει μόνο νίκες!

Για τον Ολυμπιακό πάντως τώρα η προσοχή στρέφεται αποκλειστικά στο ματς της Κυριακής με την Κοζάνη, στις 15:00 στη Νεάπολη, που μάλιστα θα μεταδοθεί «ζωντανά» από το θεσσαλικό κανάλι FORMediaTV.

Το κυριακάτικο (4/12, 3μ.μ.) παιχνίδι, πρώτο επίσημο φετινό στη Νεάπολη, ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και την Κοζάνη θα «σφυρίξει» ο Χρήστος Νίτσας από την ΕΠΣ Λάρισας με βοηθούς τους Θωμά Βαλιώτη και Δημήτρη Κουτούμπα από την ίδια Ένωση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου