ΤΟΠΙΚΑ

Κλείνει ρεύμα της Κ. Καρτάλη

κλείνει-ρεύμα-της-κ-καρτάλη-854784

Προπαρασκευαστικές εργασίες για το έργο αντικατάστασης των σωλήνων ύδρευσης πραγματοποιούνται στην οδό Κ. Καρτάλη, ρεύμα της οποίας πρόκειται να κλείσει τις επόμενες ημέρες.

Κατά τη διάρκεια του έργου της αντικατάστασης, το ρεύμα κυκλοφορίας στην αριστερή πλευρά της Κ. Καρτάλη θα είναι κλειστό από την οδό Γαλλίας μέχρι και την οδό Ρ. Φεραίου.

Για λόγους ασφάλειας τόσο της κυκλοφορίας όσο και της εκτέλεσης του έργου, η ΔΕΥΑΜΒ παρακαλεί τους πολίτες «να αποφεύγουν κατά το δυνατό την χρήση της Κ. Καρτάλη, ώστε να δημιουργούνται λιγότερα κυκλοφοριακά προβλήματα, καθώς το ένα ελεύθερο ρεύμα κυκλοφορίας, θα χρησιμοποιείται για τα μέσα μαζικής μεταφοράς και τις μεταφορές».

«Κατανοούμε την ταλαιπωρία, ζητούμε όμως εκ προοιμίου την κατανόηση και αρωγή των πολιτών στην κατασκευή αυτού του έργου ύδρευσης που θα αλλάξει άρδην την ποιότητα υδροδότησης της πόλης. Ενημερώνουμε με την ευκαιρία, ότι ήδη από την εκτέλεση του έργου 20.000 νοικοκυριά απολαμβάνουν απολύτως ασφαλείς συνθήκες υδροδότησης με την ενεργοποίηση τμημάτων του νέου δικτύου», αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΔΕΥΑΜΒ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου