ΤΟΠΙΚΑ

Συνεδρίασε το Συμβούλιο Χρηστών Λιμένα Βόλου για την τροποποίηση της τιμολογιακής πολιτικής του ΟΛΒ

συνεδρίασε-το-συμβούλιο-χρηστών-λιμέ-854477

Πραγματοποιήθηκε σήμερα μέσω τηλεδιάσκεψης η 4η συνεδρίαση του Συμβουλίου των Χρηστών Λιμένα Βόλου.

Μέχρι 10 Σεπτεμβρίου έχουν τη δυνατότητα τα μέλη του Συμβουλίου Χρηστών Λιμένα Βόλου, να καταθέσουν τις προτάσεις – απόψεις τους, επί του σχεδίου που αφορά στη μερική τροποποίηση της τιμολογιακής πολιτικής της Ο.Λ.Β. Α.Ε.

Τα παραπάνω, αποφασίστηκαν στην τέταρτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Χρηστών Λιμένα Βόλου υπό την προεδρία του Διευθύνοντος Συμβούλου του Οργανισμού Λιμένος Βόλου Σωκράτη Αναγνώστου.

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Χρηστών κ. Αναγνώστου, αναφέρθηκε στις δραστηριότητες και στα έργα που εκτελούνται αυτή την περίοδο για την ανάπτυξη του λιμένος, όπως μεταξύ άλλων, οι εργασίες για τον Γ’ προβλήτα λιμένος και η μελέτη επέκτασης του Γ΄προβλήτα, η μελέτη για την κατασκευή μαρίνας, το Σύστημα Καταγραφής και Διαχείρισης Εμπορευματοκιβωτίων – Logistics, η ένταξη του Οργανισμού Λιμένος Βόλου σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Ε.Ε. CEF II που πέτυχε ο ΟΛΒ κι ακόμη ένα λιμάνι, η μελλοντική σύνδεση του σιδηροδρόμου και του λιμανιού και οι ενέργειες για την πορθμιακή σύνδεση του Λιμένος Βόλου με τα λιμάνι της Αλεξάνδρειας.

Όσον αφορά στην ιδιωτικοποίηση του λιμένος, χαρακτήρισε απαραίτητο να εξασφαλιστούν σοβαροί επενδυτές, οι οποίοι θα έχουν την υποχρέωση να προβούν σε σημαντικές επενδύσεις για το λιμάνι.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ακούστηκαν διάφορες απόψεις και προτάσεις από τα μέλη, τις οποίες θα καταθέσουν και γραπτώς στον Οργανισμός Λιμένος Βόλου, μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου