ΛΑΡΙΣΑ

«Παλαιοντολόγος για μία ημέρα» Fashion City Outlet

παλαιοντολόγος-για-μία-ημέρα-fashion-city-outlet-854081

Το ταξίδι στην εποχή των δεινοσαύρων συνεχίζεται με εξαιρετική επιτυχία στο Fashion City Outlet και καθηλώνει μικρούς και μεγάλους dino-lovers!

Στους διαδρόμους του μεγάλου εμπορικού κέντρου γιγαντιαίοι δεινόσαυροι σε φυσικό μέγεθος με εντυπωσιακά χρώματα, υφές, επιβλητικούς ήχους και κινήσεις μας καλούν να περιηγηθούμε ανάμεσα σε πελώρια εκθέματα, φυτά, βράχους και απολιθώματα. Να θαυμάσουμε τον διάσημο και επιβλητικό Τυρρανόσαυρο Rex, να γνωρίσουμε τον Τρικεράτοπα και τον επιβλητικό Πτερόσαυρο!

Πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία, μια φανταστική περιπέτεια γεμάτη μυστήριο που αυτό το Σάββατο 22 Οκτωβρίου από τις 11:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι και το επόμενο 29 Οκτωβρίου από τις 17:00 έως τις 20:00 το απόγευμα, εκτός από ψυχαγωγικό θα έχει και εκπαιδευτικό χαρακτήρα με τη φροντίδα του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Βόλου!

Οι δράσεις του Μουσείου θα μας βάλουν στον κόσμο των Δεινοσαύρων μέσα από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Γίνε Παλαιοντολόγος Δεινοσαύρων για μια ημέρα» που θα λάβει χώρα στο Fashion City Outlet! Κατά την διάρκεια της δράσης θα υπάρχει μικρή έκθεση απολιθωμάτων ηλικίας εκατομμυρίων ετών καθώς επίσης και μεγάλες κασετίνες με απολιθώματα όπου το κάθε παιδί θα μπορεί να αγγίξει αληθινά απολιθώματα και να αναγνωρίσει σε ποιο είδος ανήκουν! Επίσης, θα έχει την ευκαιρία να συμμετέχει σε παλαιοντολογική ανασκαφή και να ανακαλύψει δόντια και νύχια από τους αγαπημένους θηρευτές! Στο τέλος του προγράμματος θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στην έναρξη του προγράμματος του Μουσείου, με μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων 50 παιδιά ανά Σάββατο. Δεν απαιτείται κράτηση θέσης, καθώς παράλληλα με το πρόγραμμα του Μουσείου, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με face painting και μπαλονοκατασκευές στη θεματική των δεινοσαύρων! Στο Fashion City Outlet το παιχνίδι και η διασκέδαση δε σταματούν ποτέ!

Fashion City Outlet

4ο χλμ. Λεωφόρου Κ. Καραμανλή

41335 – Λάρισα

Τηλ. 2410 671717

www.fashioncity-outlet.gr

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα παρακάτω

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου