ΤΟΠΙΚΑ

Ο Βόλος μάγεψε όλον τον κόσμο

ο-βόλος-μάγεψε-όλον-τον-κόσμο-853456

Ολον τον κόσμο μάγεψε χθες το βράδυ ο Βόλος με τη φαντασμαγορική τελετή που πραγματοποιήθηκε στην παραλία για τη φωταγώγηση της πόλης ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Η γιορτή δεν είχε προηγούμενο και έσπασε το ένα πίσω από το άλλο τα ρεκόρ: ρεκόρ συμμετοχής συντελεστών επί σκηνής και κάτω από αυτή, με τον κόσμο που συμμετείχε δια ζώσης στη μαγική βραδιά να ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Μαγικός ο επίσημος προσκεκλημένος Αντώνης Ρέμος, πάτησε μαζί με τον οικοδεσπότη της βραδιάς δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, κουμπί για το άναμμα των φώτων και χιλιάδες εντυπωσιακά βεγγαλικά δημιούργησαν υπερθέαμα στον ουρανό, πάνω από τη φωτισμένη Αργώ.

Η βραδιά τα είχε όλα. Επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου, τον οποίο συνόδευσε η Συμφωνική Ορχήστρα Βόλου με μαέστρο τον Ιωακείμ Μπαλτσαβιά και η 90μελής χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Βόλου, μουσικό πάντρεμα ροκ και κλασικών επιτυχιών, από τον Απόστολο Μόσιο και τη Σύλβια Τσιμπανάκου, ξεσηκωτικά χορευτικά από τις χορευτικές ομάδες της Σχολής Χορού Break A Move, Dance Studio και Apparatus Circus lab, και εντυπωσιακές χορογραφίες στον αέρα, πάνω από την κεντρική σκηνή αλλά και κάθετα στον τοίχο του κτιρίου Παπαστράτος, που μάγεψαν το κοινό που παρακολούθησε την τελετή τόσο δια ζώσης όσο και μέσω live αναμετάδοσης.

Το υπερθέαμα, που ήταν ό,τι ωραιότερο έχει ζήσει η πόλη τα τελευταία οκτώ χρόνια, προλόγισε ο παρουσιαστής της βραδιάς, Σωτήρης Πολύζος, ενώ ο Αντώνης Ρέμος έπλεξε το εγκώμιο του δημάρχου Βόλου και προσωπικού του φίλου, Αχιλλέα Μπέου, τον οποίο κάλεσε να παραμείνει στο «τιμόνι» της πόλης και να μετατρέψει τον Βόλο σε… Λας Βέγκας.

Τον Αντώνη Ρέμο συνόδευσε επί σκηνής ο δήμαρχος Βόλου, ο οποίος του δώρισε ένα αναμνηστικό της Αργούς, σύμβολο της πόλης, ενώ δεν δίστασε να τραγουδήσει μαζί του επί σκηνής γνωστή του επιτυχία.

Η λαμπερή τελετή, που όμοιά της δεν έχει ξαναγίνει τα τελευταία οκτώ χρόνια, οπότε και ο Βόλος καθιερώνεται στον χάρτη ως χριστουγεννιάτικος προορισμός, ολοκληρώθηκε με την γιορτινή βόλτα στο κέντρο της πόλης, με προπομπό την Φιλαρμονική Ορχήστρα, κάτω από τον μπλε ουρανό και μπροστά από το θεματικό πάρκο της πλατείας Πανεπιστημίου, όπου φέτος φιλοξενούνται τα καλύτερα παραμύθια του κόσμου, μπροστά από το ψηλότερο τεχνητό χριστουγεννιάτικο δέντρο και κάτω από τον ιπτάμενο Αη Βασίλη στον κυκλικό κόμβο του Δημαρχείου. Αντώνης Ρέμος και Αχιλλέας Μπέος επιβιβάστηκαν σε άμαξα και μετέβησαν με αυτή μέχρι το Εκθεσιακό Κέντρο, όπου στη συνέχεια παρατέθηκε δεξίωση.

Από χθες το βράδυ, όλη η πόλη φοράει τα γιορτινά της και είναι έτοιμη να γιορτάσει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου