ΤΟΠΙΚΑ

Χριστουγεννιάτικη κλήρωση από τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου

χριστουγεννιάτικη-κλήρωση-από-τον-εμ-853199

Μεγάλη κλήρωση ενόψει Χριστουγέννων ετοιμάζει ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου. Με βασικό στόχο τη στήριξη των τοπικών καταστημάτων μέσα στις ημέρες των εορτών και, γενικότερα στον δύσκολο χειμώνα που βιώνουμε, ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου και Νέας Ιωνίας αποφάσισε να διοργανώσει μία μεγάλη κλήρωση, μέσω τις οποίας οι συμμετέχοντες θα ενισχύουν τη βολιώτικη αγορά.

Οι μεγάλοι τυχεροί της κλήρωσης, που θα γίνει στις αρχές Ιανουαρίου του 2023, θα κερδίσουν έξι ηλεκτρικά πατίνια και έξι προστατευτικά κράνη, τα οποία ο Εμπορικός Σύλλογος έχει προμηθευτεί από τοπικό κατάστημα.

Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου και Νέας Ιωνίας, Αποστόλης Οντόπουλος ανέφερε, ότι πρώτη φορά γίνεται μία τέτοια κίνηση από τον σύλλογο. «Και παλαιότερα κάναμε κληρώσεις αλλά με δωροεπιταγές σε τοπικά καταστήματα. Φέτος αποφασίσαμε να κληρώσουμε ηλεκτρικά πατίνια σε έξι τυχερούς».

Η συμμετοχή των καταναλωτών στην κλήρωση θα γίνεται με την απόδειξη αγοράς από τα συνεργαζόμενα καταστήματα, μέλη του εμπορικού συλλόγου, που θα συμμετέχουν στην ενέργεια. Οσες περισσότερες αποδείξεις, άνω των 10 ευρώ, τόσες περισσότερες συμμετοχές.

«Μέχρι στιγμής στη δράση έχουν δηλώσει συμμετοχή περίπου 75 καταστήματα αλλά όλο και περισσότερες επιχειρήσεις εκδηλώνουν ενδιαφέρον να γραφτούν στο μητρώο της κλήρωσης. Αυτό που θέλουμε, είναι να περάσουμε το μήνυμα ότι στηρίζοντας τα τοπικά καταστήματα ενισχύεται η ανταποδοτικότητα και, ότι με αυτόν τον τρόπο, κερδίζει και ο καταναλωτής και ο καταστηματάρχης» επισημαίνει ο κ. Οντόπουλος.

Από τη Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου έως και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, οι καταναλωτές μπορούν να συγκεντρώνουν τις αποδείξεις από τα συνεργαζόμενα με την εορταστική κλήρωση καταστήματα, να εισέρχονται στην ηλεκτρονική σελίδα του εμπορικού συλλόγου (www.esv.gr) και να τοποθετούν τον αριθμό της απόδειξης, το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό τους στην ειδική πλατφόρμα.

«Θα υπάρχει σχετική λίστα με τα καταστήματα, από την οποία οι καταναλωτές θα επιλέγουν το κατάστημα από το οποίο έκαναν τις αγορές τους και μετά θα συμπληρώνουν τα στοιχεία τους. Βασική προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου, είναι ο καταναλωτής να έχει κρατήσει την κληρωθείσα απόδειξη, την οποία θα προσκομίσει στα μέλη του ΕΣΒ. Η κλήρωση και η παραλαβή θα γίνει όπως ορίζεται με συμβολαιογραφική πράξη» αναφέρει ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου. «Τα φετινά Χριστούγεννα όσο στηρίζω, κερδίζω!» είναι το μήνυμα που δίνει ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου.

ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου