ΤΟΠΙΚΑ

«Θηλυκό» το 2023 στη Μαγνησία

θηλυκό-το-2023-στη-μαγνησία-852903

Η Σοφία Μανώλη από την Κερασιά έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με έναν… πόνο – Σε πελάγη ευτυχίας το ζευγάρι για την πρωτότοκη

Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε η φετινή χρονιά για τη Σοφία Μανώλη από την Κερασιά και τον σύζυγό της Θανάση Κοντοστέργιο από τα Κανάλια.

Το νεαρό ζευγάρι κρατάει στην αγκαλιά του το πανέμορφο μωρό τους, ένα κοριτσάκι, το οποίο ήταν το πρώτο μωρό που γεννήθηκε το 2023, στην Κλινική «Αγιος Νικόλαος» (πρώην Κλινική Κωνσταντινόπουλου), τη Δευτέρα τα ξημερώματα, στις 02:50.

Το μωράκι γεννήθηκε με καισαρική. Όλα κύλησαν ομαλά και χωρίς κανένα πρόβλημα. Η μικρούλα γεννήθηκε 2.900 κιλά. Είναι ένα πανέμορφο μωρό, με τους γονείς και τους παππούδες να είναι τρισευτυχισμένοι με τον ερχομό της.

Τα social media κατακλύστηκαν από ευχές που δέχτηκε το νεαρό ζευγάρι για την κορούλα τους, στην οποία όλοι ευχήθηκα να είναι γερή, υγιής και ό,τι καλύτερο στη ζωή της.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως όπως αποκάλυψε ο πατέρας του μωρού, υπάρχει παράδοση στην οικογένεια με τις πρωτιές σε γεννητούρια, καθώς και η αδερφή του, ήταν το πρώτο μωρό που είχε γεννηθεί το 1989.

Υπογραμμίζεται πως στο Νοσοκομείο Βόλου μέχρι τη Δευτέρα δεν έγινε τοκετός.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου