ΤΟΠΙΚΑ

Αλλάζει το ωράριο του Εσταυρωμένου

αλλάζει-το-ωράριο-του-εσταυρωμένου-852660

Από 1ης Φεβρουαρίου 2023, αλλάζει το ωράριο λειτουργίας των κοινωνικών δομών της τοπικής μας Εκκλησίας, που λειτουργούν ως παραρτήματα του Συλ. Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου Ο “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ”, λόγω αντικειμενικών δυσκολιών.

  1. Το Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (ΚΕ.Δ.Α.Β) της Ι. Μ. Δημητριάδος θα λειτουργεί κάθε Τρίτη και Πέμπτη (από 10:00 π. μ. – 4:30 μ.μ.), για να εξυπηρετεί τους απόρους συμπολίτες μας και τις Κοινωνικές υπηρεσίες της περιοχής μας και για να δέχεται τις προσφορές των συμπολιτών μας, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία (στο τηλ 2421310021)
  2. Κέντρο Υποδοχής Κρατουμένων και άλλων κοινωνικά ευπαθών ομάδων, στο Βόλο (Κ. Καρτάλη 152 – Ανθίμου Γαζή), θα συνεχίσει να λειτουργεί καθημερινά, -εκτός Σαββάτου και Κυριακής και αργίας, από 10:00 π.μ. – 12:00 μ. Τα βοηθήματα θα δίδονται κάθε Παρασκευή 10:00 π.μ. – 12:30 μ.μ.
  3. Ένας χώρος φιλοξενίας (ΞΕΝΩΝΑΣ) θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά.
  4. Το Εργαστήριο Ραπτικής του “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ” (Γ. Καργάλη 9, πλησίον του Ναού του Αγίου Εφραίμ), θα συνεχίσει να λειτουργεί κατά καιρούς, μετά από συνεννόηση της ομάδας των εθελοντριών.

Σχόλιο του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ»

Δυστυχώς, κάποιες αντικειμενικές δυσκολίες ανάγκασαν το Δ.Σ. να τροποποιήσει τη λειτουργία των δομών του και να μειώσει τις ημέρες και τις ώρες διακονίας των εθελοντών-συνεργατών του. Υπόσχεται δε πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται και να ευεργετεί τους αναξιοπαθούντες. Άλλωστε, αυτό αποδεικνύεται και από την 28χρονη πορεία και κοινωνική του προσφορά. Παρακαλούμαι τους αγαπητούς συμπολίτες μας να συνεχίσουν να στηρίζουν τον “Ε” για να δοξάζεται το όνομα του Θεού και να ενισχύονται οι άποροι αδελφοί μας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου