ΤΟΠΙΚΑ

Μαζί για τον Βόλο: Ρυθμίσεις και επαναμέτρηση για τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΜΒ

μαζί-για-τον-βόλο-ρυθμίσεις-και-επαναμ-852515

Επαναμέτρηση σε όσους πολίτες θεωρούν ότι οι λογαριασμοί νερού που τους έχουν έρθει από τη ΔΕΥΑΜΒ είναι «φουσκωμένοι» ζητά με επίσημη ανακοίνωση η παράταξη Μαζί για τον Βόλο.

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Πολλά παράπονα ακούγονται τις τελευταίες μέρες από τους συμπολίτες μας για «φουσκωμένους» λογαριασμούς από τη ΔΕΥΑΜΒ σαν Χριστουγεννιάτικο δώρο. Παράπονα που έφτασαν και στην Ένωση καταναλωτών η οποία εξέφρασε με τη σειρά της την ανησυχία της. Αυτό σε συνδυασμό με τους διπλούς λογαριασμούς που εστάλησαν στο τέλος του χρόνου δημιούργησαν μια δύσκολη κατάσταση στα νοικοκυριά. Η υπόσχεση για ρυθμίσεις κράτησε μόλις δεκαπέντε ημέρες και έτσι η ταλαιπωρία των συμπολιτών μας στα σκαλάκια της ΔΕΥΑΜΒ χτύπησε κόκκινο.

Καλούμε τη Διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ να σταματήσει να συμπεριφέρεται σαν μεγαλοεπιχείρηση πανελλήνιας τουλάχιστον εμβέλειας και να συνειδητοποιήσει ότι είναι μια Δημοτική επιχείρηση και σαν τέτοια να αγκαλιάζει όλους τους δημότες και να μην τους ταλαιπωρεί. Έτσι ζητάμε να μην κάνει διακοπές νερού σε τούτη τη δύσκολη περίοδο και να επανεξετάσει τυχόν αθετήσεις σε προηγούμενες ρυθμίσεις. Να δώσει τη δυνατότητα ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά να κάνουν ρυθμίσεις όποιοι το χρειάζονται, αλλά και επαναμέτρηση σε όσους θεωρούν ότι οι λογαριασμοί τους είναι «φουσκωμένοι»».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου