ΤΟΠΙΚΑ

Στα Ανω Λεχώνια ο Αργύρης Κοπάνας

στα-ανω-λεχώνια-ο-αργύρης-κοπάνας-852474

Στα Άνω Λεχώνια για τον εορτασμό του Αγίου Αθανασίου και για την κοπή της βασιλόπιτας της Τοπικής Κοινότητας βρέθηκε ο αντιδήμαρχος Βόλου, Αργύρης Κοπάνας.

Ο κ. Κοπάνας ευχαρίστησε τον πρόεδρο Γρηγόρη Τουφέξη για την πρόσκληση και για την συνεργασία, ενώ απευθυνόμενος στους κατοίκους του χωριού μίλησε για τα έργα και τις παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής, που είναι «έργα υποδομών, νερού, αποχέτευσης, οδοποιίας ανακαίνισης δημαρχείου, ανάπλασης κοινόχρηστων χώρων, βελτίωσης της ποιότητας της ζωής». Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Αργύρης Κοπάνας «συνεχώς πετυχαίνουμε μικρές και μεγαλύτερες νίκες στο πεδίο της καθημερινότητας».

Επίσης, ο Αργύρης Κοπάνας επισκέφθηκε τον οινοποιητικό συνεταιρισμό Νέας Αγχιάλου «Δήμητρα» που έκοψε την βασιλοπιτά του στο παρεκκλήσιο του Αγίου Αθανασίου και δήλωσε οτι «ο συνεταιρισμός αυτός είναι το καμάρι μας! Καμαρώνουμε για τους ανθρώπους, που τον διοικούν, καμαρώνουμε για το προσωπικό, καμαρώνουμε για τους συνεταιριστές, τους αμπελουργούς και καλλιεργητές, καμαρώνουμε για το κρασί και το τσίπουρο, που είναι ευλογία για τον τόπο μας» ο συνεταιρισμός, συμπλήρωσε ο κ. Κοπάνας, συνδυάζει την ιστορία, την παράδοση, την ποιότητα, τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεών του με το μεράκι και την αξιοσύνη των καλλιεργητών της Νέας Αγχιάλου και της ευρύτερης περιοχής.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου