ΤΟΠΙΚΑ

Συγκινητικό video clip από το Μουσικό Σχολείο Βόλου

συγκινητικό-video-clip-από-το-μουσικό-σχολείο-850853

Απέδωσαν το Dream On των Aerosmith, χωρίς οι μάσκες στα πρόσωπά τους να αποτελούν τροχοπέδη στην τέχνη ή να κρύβουν τα ταλέντα και τα χαμόγελά τους

Με συγκινητικό τρόπο το Μουσικό Σχολείο Βόλου ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά σε όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικούς της Μαγνησίας.

Με όχημα την τέχνη και τα ταλέντα τους, μαθητές φορώντας μάσκες απέδωσαν μουσικά το κομμάτι Dream On των Aerosmith και γύρισαν video clip στους χώρους του σχολείου τους, προτρέποντας τους συμμαθητές τους να συνεχίζουν να ονειρεύονται έστω και σε δύσκολες συνθήκες.

Στο video clip εμφανίζεται το μουσικό συγκρότημα Going Rock του σχολείου και μαθητές που φορώντας τις μάσκες τους κουρδίζουν τα μουσικά τους όργανα, παίρνουν θέση πίσω από τις παρτιτούρες και αρχίζουν να αποδίδουν το μουσικό κομμάτι.

Τα γυρίσματα τόσο σε εσωτερικούς, όσο και σε εξωτερικούς χώρους του σχολείου υπακούουν στα υγειονομικά πρωτόκολλα, καταδεικνύοντας ότι η τέχνη, όπως και τα όνειρα των παιδιών δεν σταματούν πίσω από μία μάσκα, την οποία κάποια στιγμή βγάζουν σηματοδοτώντας και τηλήξη της υγειονομικής κρίσης,από την οποία στόχος είναι να βγουν όλοι μαζί νικητές. Το videoclipανάρτησε στην ιστοσελίδα της στο Facebook η διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Βόλου, Αρετή Τζανετοπούλου.

«Dream on…. Από όλους εμάς, από το Μουσικό Σχολείο, για εσάς. Να ονειρευόμαστε γιατί το αξίζουν τα παιδιά, γιατί μας παρασύρουν τα χαμόγελά τους, γιατί το έχουμε ανάγκη», έγραψε στο μήνυμά της η κ. Τζανετοπούλου υπογραμμίζοντας ότι «η τέχνη ευαισθητοποιεί, παρακινεί, κινητοποιεί, μαγεύει και μας κάνει να ονειρευόμαστε».

Την ιδέα και την πραγματοποίησή της ανέλαβαν οι καθηγητές του σχολείου Ροξάνη Γιαρέντη η οποία είχε και τη διδασκαλία των φωνητικών και Θωμάς Οικονόμου ο οποίος ανέλαβε τη διασκευή και μουσική παραγωγή.

Στο video clip συμμετέχουν στο τραγούδι η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου, την ορχήστρα συνθέτουν οι Κωνσταντίνος Γκινίδης, Βίκτωρας Δημόπουλος, Χρήστος Μπαρμπάκος, Γεώργιος Τούμπας, Νικόλαος Τσικουρόπουλος, Γεώργιος – Χρήστος Χρυσάφης και στα φωνητικά οι Χαρά Απλάντη, Βασιλεία Γκάτσιτς, Ειρήνη Ιωαννίδου, Ανθή Κανανά, Μαριάννα Κοτίνα, Μυρτώ Κόφφα, Ελένη Γεωργακλή, Μελίνα Δανού, Αννα Λυμπεροπούλου, Ελένη Νικολαή, Ρίτα Μαρία Γεωργούδη, Μελίνα Καψάλη, Μυρσίνη Παγανά.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου