ΤΟΠΙΚΑ

Χωρίς τηλεόραση στους Αφέτες εν έτει 2020

χωρίς-τηλεόραση-στους-αφέτες-εν-έτει-2020-850707

Ούτε για μία ώρα καθημερινά δεν υπάρχει σήμα στους τηλεοπτικούς δέκτες των δημοτών

Εν έτει 2020 στο χωριό Αφέτες οι κάτοικοι έχουν μάθει να ζουν χωρίς τηλεόραση τα τελευταία χρόνια. Το ανεπαρκές τηλεοπτικό σήμα περιορίζει τη λειτουργία των τηλεοράσεων σε μία ώρα την ημέρα (!) με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ενημέρωσή τους αλλά και τη διασκέδασή τους τις ώρες που είναι στο σπίτι.

Η κατάσταση δεν είναι φαινόμενο των τελευταίων πρόσφατων ετών. «Επί σειρά ετών στους Αφέτες κι όχι μόνο η κατάσταση με τη μη λήψη τηλεοπτικού σήματος δεν έχει αλλάξει. Μέχρι σήμερα είναι η ίδια και ίσως λίγο χειρότερη. Δεν υπερβάλλω καθόλου αν επισημάνω ότι στο 24ωρο ούτε μία ώρα δεν έχουμε τηλεόραση. Ευτυχώς που στο χωριό έρχεται η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ και διαβάζουν οι χωριανοί κάποιες ειδήσεις γιατί αλλιώς δεν θα γνωρίζαμε τι συμβαίνει λίγο πιο έξω από εδώ», επισημαίνει ο πρώην δήμαρχος Αφετών, Γιάννης Βαούτης.

Την επιστολή διαμαρτυρίας του ο κ. Βαούτης κοινοποιεί στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ αλλά και στη δημοτική αρχή Νοτίου Πηλίου. «Ο δήμαρχος θερμά παρακαλείται να δει το θέμα και να προσπαθήσει μέσα από τις υποχρεώσεις του απέναντι στους δημότες να λύσει το χρονίζον αυτό θέμα. Οπωσδήποτε το γνωρίζει και όπως μέσα από τον δήμο όλοι φωνάζουν για τις ανεμογεννήτριες και άλλα θέματα ένα μεγάλο «όχι» θέλω να πιστεύω ότι θα προσπαθήσουν και για τη λύση του προβλήματος με το τηλεοπτικό σήμα προκειμένου να αποκτήσουμε επιτέλους εικόνα στις τηλεοράσεις μας. Αν νομίζουν διάφοροι επιτήδειοι ότι για να έχουμε εικόνα στις τηλεοράσεις μας θα πρέπει να γίνουμε πελάτες τους, τους πληροφορούμε να μας ξεχάσουν γιατί οικονομικά δεν αντέχουμε. Δεν έχουμε, δεν θα περισσεύουν. Απαιτούμε δίκαιη λύση» τονίζει στην επιστολή του ο κ. Βαούτης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου