ΤΟΠΙΚΑ

Πρόσφεραν σχολικά είδη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Βόλου

πρόσφεραν-σχολικά-είδη-στο-κοινωνικό-848594

Σχολικά είδη προσέφεραν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βόλου το «Σωματείο Εργαζομένων της ΑΓΕΤ» και η «Salas Intergroup Α.Ε», μία κίνηση αλληλεγγύης που δείχνει την έμπρακτη υποστήριξη προς τη Δομή αυτή του Δήμου, η οποία λειτουργεί προς όφελος όσων πολιτών βρίσκονται σε ανάγκη τα τελευταία χρόνια της οικονομικής και υγειονομικής κρίσης.

Ο πρόεδρος του «Σωματείου Εργαζομένων της ΑΓΕΤ», Νικόλαος Ζυγούρης, μέσω της δημοτικής συμβούλου και πρώην Αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης κ. Αναγνώστου-Στάθη Παρασκευής, καθώς και ο κ. Νικόλαος Σαλαπατάρας, πρόεδρος της εταιρίας «SalasIntergroupΑ.Ε», πρόσφεραν διάφορα σχολικά είδη, τα οποία παρέδωσαν στον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Βόλου, Ευθύμιο Τζούνη, καθώς και στους υπεύθυνους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Βόλου.

«Ευχαριστούμε πολύ το Σωματείο Εργαζομένων της ΑΓΕΤ, καθώς και την εταιρία SalasIntergroupΑ.Ε, γι’ αυτή τους τη χειρονομία. Σ’ αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε, η κάθε προσφορά για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας είναι πολύτιμη και την αξιοποιούμε με υπευθυνότητα και σεβασμό! Με τη συμβολή των συμπολιτών μας και αρκετών επιχειρήσεων-αρωγών, συγκεντρώνουμε σημαντικές ποσότητες σχολικών ειδών που αποτελούν απαραίτητα εφόδια για τους μαθητές, οι οικογένειες των οποίων αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης, ιδίως κατά την έναρξη κάθε νέας σχολικής χρονιάς» δήλωσε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας κι Αλληλεγγύης, κ. Ευθύμιος Τζούνης.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια συγκέντρωσης σχολικών ειδών για την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2421055156, ή ακόμα και να το επισκεφθούν στη διεύθυνση: Κουρουνιώτη- Ολυμπιονίκη Αγνώντα, στην περιοχή Κάραγατς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου