ΛΑΡΙΣΑ

Επίθεση αντιπολίτευσης περιφερειακού συμβουλίου με φόντο τις πλημμύρες

επίθεση-αντιπολίτευσης-περιφερειακο-847502

Επίθεση κατά του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού εξαπέλυσε η περιφερειακή παράταξη «Η Θεσσαλία στην καρδιά μας», επικεφαλής της οποίας είναι ο κ. Νίκος Τσιλιμίγκας, με αφορμή τη συζήτηση στο περιφερειακό συμβούλιο την Πέμπτη για τα τραγικά συμβάντα σε Καρδίτσα, Φάρσαλα και Αλμυρό.

Η «Θεσσαλία στην Καρδιά μας» λέει ότι «όσοι ήταν στο περιφερειακό συμβούλιο έζησαν ένα μοναδικό show με πολλά ψεύδη εκ μέρους του περιφερειάρχη».

«Την ώρα που οι συντοπίτες μας προσπαθούν να επουλώσουν τις πληγές τους, αντί να ζητήσει συγγνώμη και να απολογηθεί γι’ αυτά που θα μπορούσε να κάνει, εξαπέλυσε μια αήθη επίθεση κατά πάντων με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και πολλά ψέματα», ισχυρίζεται.

Για την αποκατάσταση, όπως λέει, της αλήθειας στον κόσμο της Θεσσαλίας, σημειώνει ότι η «Θεσσαλία στην καρδιά μας» στήριξε πάντα τα ελάχιστα αντιπλημμυρικά έργα που ήρθαν προς ψήφιση στο περιφερειακό συμβούλιο και συνεχίζει να στηρίζει έργα που πρόκειται να αφήσουν περιβαλλοντικό αποτύπωμα στην περιοχή. Επίσης, επισημαίνει, ότι έκανε αρκετές φορές προτάσεις και επερωτήσεις για νέα και ημιτελή έργα, τα οποία θα συμβάλλουν στην επίλυση του μείζονος προβλήματος του νερού στη Θεσσαλία και στην αντιπλημμυρική θωράκισή της.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου