ΤΟΠΙΚΑ

Συμβολική δράση της Εταιρείας Νόσου Αλτσχάιμερ Βόλου

συμβολική-δράση-της-εταιρείας-νόσου-α-845082

Συμβολική εκδήλωση πραγματοποίησε προχθές η Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών Βόλου, σε συνεργασία με το ΚΟΙΝΣΕΠ ΑμεΑ «Ηλιοτρόπια» και το τμήμα ζωγραφικής της ΧΕΝ Βόλου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Συνεταιρισμού στα Κήπια Ανακασιάς, με συμβολικό θέμα «Χρωματίζω το φθινόπωρο».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκτός από τους ωφελούμενους των δομών, η δασκάλα του τμήματος ζωγραφικής της ΧΕΝ Βόλου Μαρία Κουκιάδου, μέλη της και η πρόεδρος Πηνελόπη Παπαθανασίου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή την προχθεσινή ημέρα η Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών Βόλου επεσήμανε ότι: «Η παγκόσμια ημέρα των ηλικιωμένων έχει ως στόχο να αναγνωρίσει την συμβολή των ηλικιωμένων στη σύγχρονη εποχή μέσω της μετάδοσης των εμπειριών και των γνώσεων τους, αλλά και την συνεχή εθελοντική προσφορά τους στα παιδιά και στα εγγόνια τους. Τους αξίζει αγάπη, σεβασμός και τιμή για την προσφορά τους στον καθένα μας προσωπικά, αλλά και σε ολόκληρη την κοινωνία».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου