ΤΟΠΙΚΑ

Επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό περιπατητή στον Κισσό

επιχείρηση-για-τον-απεγκλωβισμό-περι-844863

Παραπάτησε και έπεσε σε ρέμα μεγάλου βάθους, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε η βόλτα σε μονοπάτι του Κισσού για δύο περιπατητές, έναν άνδρα και μία γυναίκα, χθες το απόγευμα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ενώ απολάμβαναν τον περίπατο και βρισκόταν στην περιοχή Πηγή Τύμπανο άγνωστο υπό ποιες συνθήκες ο άνδρας παραπάτησε και έπεσε σε ρέμα βάθους 20 μέτρων. Από την πτώση χτύπησε στο πόδι ενώ είναι θαύμα που δεν υπέστη και άλλα τραύματα.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 16:00 και σήμανε άμεσα την κινητοποίηση των τοπικών αρχών μετά από ειδοποίηση στην Υπηρεσία Επικοινωνιών Εκτάκτου Ανάγκης 112 όπου οι περιπατητές απευθύνθηκαν και εξέπεμψαν sos.

Ηταν εγκλωβισμένοι σε δύσβατο σημείο και δεν μπορούσαν να επιστρέψουν πίσω με αποτέλεσμα να χρειαστούν βοήθεια. Αμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης με τουλάχιστον 8 πυροσβέστες και 4 οχήματα και την ΕΜΑΚ Λάρισας για τον απεγκλωβισμό, καθώς και πλήρωμα ασθενοφόρου ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Εντούτοις, μέχρι τις 16:40 η επιχείρηση ήταν υπό πλήρη εξέλιξη λόγω ακριβώς του δύσβατου της περιοχής αλλά και της δυσκολίας που υπήρχε με την επικοινωνία.

Πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ ανέμενε τη μεταφορά του τραυματία στο πιο κοντινό από το συμβάν σημείο του οδικού δικτύου για τη διακομιδή του τραυματισμένου περιπατητή στο Αχιλλοπούλειο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου