ΤΟΠΙΚΑ

Διαδικτυακή ημερίδα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Βόλου

διαδικτυακή-ημερίδα-της-δαπ-νδφκ-βόλο-84488

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διαδικτυακή ημερίδα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Βόλου με θέμα: «Οικονομολόγος στην Ελλάδα του 2025: Αγορά εργασίας και προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης».

Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη και πρωτόγνωρη, καθώς εκατόν εξήντα(160) φοιτητές του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών συμμετείχαν διαδικτυακά στην ημερίδα στην οποία συζητήθηκαν αρκετά και ουσιώδη θέματα που αφορούν τον Οικονομολόγο του 2025 αλλά και γενικότερα την οικονομία της Ελλάδας είτε σε επίπεδο εθνικό είτε σε επίπεδο Περιφέρειας Θεσσαλίας. Στο πάνελ των ομιλητών συμμετείχαν οι Κόλλιας Κωνσταντίνος, Πρόεδρος Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΟΕΕ), Ζουμπουλάκης Μιχαήλ, Πρόεδρος Τμήματος Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Ηρειώτης Νικόλαος, τ.Πρόεδρος Τμήματος Οικονομικών Επιστημών ΕΚΠΑ και μέλος Δ.Σ. ΕΛΤΕ, Κοτσιμπογεώργος Ηλίας, Πρόεδρος Περιφερειακού Τμήματος Θεσσαλίας Οικονομικού Επιμελητηρίου, Κουναδέας Θεόδωρος, μέλος Συνέλευσης των Αντιπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΟΕΕ)

«Σε μια ιδιαίτερη περίοδο για όλους, συνεχίζουμε να πρωτοπορούμε και να βρισκόμαστε στο πλάι των φοιτητών ακόμη και υπό αυτές τις δύσκολες συνθήκες της τωρινής συγκυρίας, εκμεταλλευόμενοι όλα τα διαθέσιμα ηλεκτρονικά μέσα. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν μαζικά στην πρωτοβουλία μας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τον κύκλο αντίστοιχων εκδηλώσεων επιστημονικού χαρακτήρα και στα υπόλοιπα γνωστικά αντικείμενα των Τμημάτων και Σχολών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Βόλο», επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου