ΤΟΠΙΚΑ

Δήμος Βόλου: Δια ζώσης στο εξής οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου

δήμος-βόλου-δια-ζώσης-στο-εξής-οι-συνεδ-844022

Με αφορμή αντιδράσεις που διατυπώθηκαν από παρατάξεις των μειοψηιών για την δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε χθες, από την Δημοτική Αρχή με σημερινή ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι αυτό γίνεται λόγω των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού. Επισημαίνεται ακόμη πως με απόφαση του Δημάρχου, Αχιλλέα Μπέου οι συνεδριάσεις στο εξής θα γίνονται δια ζώσης, ώστε να μην υπάρχουν ανάλογες αντιδράσεις.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Δήμου Βόλου:

«Με αφορμή τις γελοίες και κατάπτυστες αναφορές επαγγελματιών της πολιτικής, ιδιαίτερα μάλιστα αυτών που το μόνο μέλημά τους ήταν ο για πρόδηλους λόγους διορισμός τους στο Δημόσιο και που ουδεμία αντίληψη της κοινωνικής πραγματικότητας έχουν, ξεκαθαρίζουμε ότι με βάση την ισχύουσα Νομοθεσία οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου στην περίοδο ισχύος των μέτρων καταπολέμησης του covid-19 διεξάγοντας με τρείς τρόπους:

Είτε δια ζώσης και κεκλεισμένων των θυρών

Είτε με τηλεδιάσκεψη

Είτε εκ περιφοράς των θεμάτων

Στην τελευταία συνεδρίαση έγινε επιλογή της τρίτης δυνατότητας αφού κατ’ επανάληψη είχαμε τις έντονες αντιδράσεις και αντιδράσεις επικεφαλής και συμβούλων μειοψηφιών για τις δια ζώσης συνεδριάσεις.

Κατόπιν αυτού και επειδή η αθλιότητα ακόμα και αυτών πρέπει να έχει όρια, με απόφαση του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχ. Μπέου, εφεξής όλες οι συνεδριάσεις θα γίνονται δια ζώσης ώστε και οι πολίτες να έχουν την ευκαιρία να κρίνουν την ανικανότητα και την ανυπαρξία τους κι εμείς, για τους λόγους αυτούς, να γελάμε μαζί τους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου