ΤΟΠΙΚΑ

Σειρά επαφών Αχ. Μπέου με Υπουργούς για προώθηση έργων του Βόλου

σειρά-επαφών-αχ-μπέου-με-υπουργούς-για-843565

Με κορυφαία κυβερνητικά στελέχη συναντήθηκε κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψής του στην Αθήνα ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, καταθέτοντας προτάσεις και αιτήματα, συνοδευόμενες από εμπεριστατωμένες μελέτες για μια σειρά σημαντικών έργων, αλλά και για δράσεις, που αφορούν στην πόλη του Βόλου.

Συγκεκριμένα ο κ. Μπέος συναντήθηκε κατά σειρά με τον υπουργό Ανάπτυξης, κ. Αδωνι Γεωργιάδη, τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Τάκη Θεοδωρικάκο και τον υπουργό Υποδομών, κ. Κώστα Καραμανλή και τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΤΑΔ, κ. Βλαστό.

Για τα αποτελέσματα των επαφών του αυτών, που από τη Δημοτική Αρχή κρίνονται ως πολύ ικανοποιητικά, ο κ. Μπέος την Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου, στις 11 το πρωί, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο του Βόλου.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση του Δήμου Βόλου οι επαφές αυτές του κ. Μπέου έγιναν «την ώρα που εκπρόσωποι των μειοψηφιών – προϊόντα των κομματικών σωλήνων που δήθεν ενδιαφέρονται για την αυτοδιοίκηση, όπως ο μικρός Ιάσων, επιδίδονταν σε ανούσια παιχνίδια εντυπωσιασμού και έδιναν εξετάσεις στις κομματικές τους ηγεσίες».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου