ΤΟΠΙΚΑ

Η Ενωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος σε παγκόσμιο συνέδριο τον Καναδά

η-ενωση-λειτουργών-γραφείων-κηδειών-ε-842774

Στις εργασίες του Παγκόσμιου Συνεδρίου, που διοργανώνει η FSAC – Ενωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Καναδά με τον FIAT-IFTA τον Παγκόσμιο Οργανισμό Λειτουργών Γραφείων Κηδειών και θα πραγματοποιηθεί στο Μόντρεαλ του Καναδά από τις 30 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου, θα συμμετέχει η Ενωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει η Ελλάδα, ενώ στο συνέδριο θα γίνει η επίσημη ανακήρυξη της Ενωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, ως μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού FIAT-IFTA, ο οποίος αριθμεί μέλη σε περισσότερες από 80 χώρες. Η ανακήρυξη αυτή, αποτελεί μεγάλη τιμή για την Ενωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, καθώς αναγνωρίζεται το έργο που επιτελεί.

Στις εργασίες του συνεδρίου θα παρευρεθούν εκ μέρους της Ενωσης Λειτουργών ο Πρόεδρος Νίκος Αγγελέτος, ο Γενικός Γραμματέας Μιχάλης Παναγιώτου και ο Αντιπρόεδρος Θωμάς Κωνσταντέλος. Μάλιστα, ο κ. Αγγελέτος σε πρόσφατο άρθρο του, στο περιοδικό του Παγκόσμιου Οργανισμού FIAT – IFTA αναφέρθηκε στις δράσεις της Ενωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, στο επιτυχημένο νομικό τμήμα που διαθέτει η Ενωση και στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, που σε συνεργασία με το Δ.Σ. της Ενωσης κι όλα τα μέλη, καταβάλλουν καθημερινά προσπάθειες, προκειμένου να αναδείξουν και να δώσουν λύσεις σε ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου