ΤΟΠΙΚΑ

Κούρεμα οφειλών 68,68% σε 33χρονη Βολιώτισσα

κούρεμα-οφειλών-6868-σε-33χρονη-βολιώτισσα-842730

Απόφαση – ανάσα εξέδωσε το Ειρηνοδικείο Βόλου

Κούρεμα οφειλών ύψους 68,68% έκανε το Ειρηνοδικείο Βόλου σε υπερχρεωμένη Βολιώτισσα με σκλήρυνση κατά πλάκας.

Με την αριθμό 389 απόφαση του Ειρηνοδικείου Βόλου διεγράφη το 65,20 % επί των συνολικών οφειλών για συνολικές τραπεζικές οφειλές των 172.428 ευρώ.

Συγκεκριμένα η 33χρονη είναι πωλήτρια σε ιδιωτική επιχείρηση με μηνιαίο μισθό τα 514 ευρώ είναι σε διάσταση με τον σύζυγό της, έχει ένα ανήλικο τέκνο, τα ετήσια έσοδα του συζύγου ανέρχονται σε 20.840 ευρώ, πάσχει από πολλαπλή σκλήρυνση κατά πλάκας με υφέσεις και εξάρσεις και έχει συνολικές οφειλές προς μία τράπεζα το ποσό των 172.428 ευρώ.

Απρόβλεπτα γεγονότα στη ζωή της (διάταση με τον σύζυγό της προς ενίσχυση της επιχειρηματικής δραστηριότητας του οποίου είχαν λάβει τα δάνεια, η ασθένεια της ιδίας με αφορμή τη διάσταση και τα οικονομικά προβλήματα που προέκυψαν) συνέβαλαν στην υπερχρέωσή της.

Το δικαστήριο επέβαλε την πληρωμή του ποσού των 100 ευρώ μηνιαίως προς την τράπεζα επί πενταετία και εξαίρεσε από την εκποίηση την κύρια κατοικία της, δηλαδή διώροφη οικοδομής, καταβάλλοντας το ποσό των 200 ευρώ και επί 240 μήνες

Ο πρόεδρος του κόμματος Δανειοληπτών – Ταυτότητα Κεντρώων, Γιώργος Μπαρτζώκης, ευγνωμονεί τους ειρηνοδίκες Βόλου για την γενναία τους στάση έναντι των ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας που κάνουν χρήση του νόμου Κατσέλη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου