ΤΟΠΙΚΑ

Ερώτηση Μεϊκόπουλου για τα προβλήματα από την επέλαση του «Ιανού» στο Αϊδίνι

ερώτηση-μεϊκόπουλου-για-τα-προβλήματ-842631

Ερώτηση κατέθεσε στη Βουλή ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος για τα προβλήματα στο Αϊδίνιο Μαγνησίας μετά την επέλαση του «ΙΑΝΟΥ».

Την ερώτηση συνυπέγραψε και ο αρμόδιος Τομεάρχης Υποδομών της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς.

Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος έκανε αναλυτική αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι και οι παραγωγοί της περιοχής και ζήτησε την άμεση και δραστική παρέμβαση των Υπουργών Υποδομών και Μεταφορών και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την αποκατάσταση της αγροτικής και της εσωτερικής οδοποιίας.

Όπως αναφέρει «Μετά το σπάσιμο της γέφυρας του Χολορέματος που αποτελεί το φυσικό όριο μεταξύ Αϊδινίου και Κροκίου η αγροτική οδοποιία στο νότιο μέρος του Αϊδινίου, και ειδικά στην πλευρά που γειτνιάζει με το Δήμο Αλμυρού, καταστράφηκε εντελώς».

«Η αγροτική οδοποιία μέσα στα όρια του Αϊδινίου εξυπηρετεί ιδιοκτήτες μονάδων από το Αϊδίνιο, αλλά και άλλες περιοχές, όπως ο Βόλος, η Νέα Αγχίαλος, το Βελεστίνο, το Κρόκιο κ.α. που χρειάζεται να έχουν απρόσκοπτη πρόσβαση ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών στα χωράφια, τα θερμοκήπια, τις κτηνοτροφικές μονάδες, ενώ στην περιοχή βρίσκεται και το Ειδικό Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Κασσαβέτειας» υπογράμμισε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδική αναφορά έκανε και στα προβλήματα στην εσωτερική οδοποιία με τη διέλευση του ρέματος «Αγίου Χαραλάμπους» στο νότιο μέρος του χωριού να είναι κατεστραμμένη σε δύο σημεία, τη σιδερένια γέφυρα που ενώνει το Αϊδίνιο με τη βοηθητική οδό ΠΑΘΕ να χρήζει άμεσης επισκευής, καθώς και τις πρόχειρες επισκευές να δημιουργούν επικίνδυνες συνθήκες για πρόκληση ατυχημάτων.

Τέλος, ο Βουλευτής ζήτησε ακόμη την επίλυση του προβλήματος της δημόσιας συγκοινωνίας στη γραμμή Βόλος – Αλμυρός για να εξυπηρετούνται αποτελεσματικά οι κάτοικοι στις μετακινήσεις τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου