ΤΟΠΙΚΑ

Ρεκόρ ερωτημάτων για διευκρινίσεις από υποψηφίους της Μαγνησίας

ρεκόρ-ερωτημάτων-για-διευκρινίσεις-α-842580

Ρεκόρ ερωτημάτων για διευκρινίσεις υποβλήθηκαν σήμερα προς το Υπουργείο Παιδείας αναφορικά με θέματα του μαθήματος της Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον, στο οποίο διαγωνίζονται οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ. Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας τα ερωτήματα προς το Υπουργείο είναι πολλές δεκάδες και ήδη έχουν δοθεί τρεις διευκρινίσεις, ενώ δόθηκε και παράταση 15 λεπτών στο χρόνο εξέτασης.

Σήμερα, οι υποψήφιοι των ημερησίων και εσπερινών ΓΕΛ με το νέο σύστημα θα εξεταστούν στα μαθήματα Βιολογία Ο.Π. θετικών Σπουδών και Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής και οι υποψήφιοι ημερησίων και εσπερινών ΓΕΛ και ημερησίων και εσπερινών ΕΠΑΛ (ομάδα Β’) με το παλαιό σύστημα στα μαθήματα Βιολογία θετικής, Ανάπτυξη εφαρμογών σε προγραμματιστικό περιβάλλον τεχνολογικής και Ηλεκτρολογία τεχνολογικής.

Αναφορικά με τη συμμετοχή των υποψηφίων, σήμερα από τους 606 που είχαν δηλώσει συμμετοχή με το νέο σύστημα προσήλθαν στα εξεταστικά κέντρα της Μαγνησίας οι 495 και από εκείνους με το παλιό σύστημα από τους 74, οι 70 υποψήφιοι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου