ΤΟΠΙΚΑ

Σημαντική κοινωνική προσφορά από το 6ο Νηπιαγωγείο Ν. Ιωνίας

σημαντική-κοινωνική-προσφορά-από-το-6ο-842283

Τη Διευθύντρια του 6ου Νηπιαγωγείου Ν. Ιωνίας, τις Νηπιαγωγούς, καθώς επίσης και όλους τους μικρούς μαθητές ευχαριστεί δημόσια το Διοικητικό Συμβούλιο του «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥ» για το ενδιαφέρον που έδειξαν για τη δράση του Σωματείου και τη συλλογή καπακιών.

Το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων και μέλη του επισκέφθηκαν την Τετάρτη, 25 Μαΐου, το 6ο Νηπιαγωγείο Νέας Ιωνίας ύστερα από πρόσκληση συνεχίζοντας την εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μαθητών μέσω βιωματικής προσέγγισης της αναπηρίας, που ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια.

Ο Πρόεδρος του «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥ» Πέτρος Μπέλλος υπογραμμίζει ότι το 6ο Νηπιαγωγείο Ν. Ιωνίας, στο πλαίσιο των προγραμμάτων που υλοποίησε τη φετινή σχολική χρονιά, (ανακύκλωση, κοινωνικοσυναισθηματική αγωγή), παρέδωσε καπάκια, ενώ το Σωματείο είχε την ευκαιρία σε μια ανοιχτή συζήτηση να απαντήσει στις ερωτήσεις των παιδιών σχετικά με τη διαφορετικότητα και τη θέση των ΑμεΑ στην κοινωνία.

«Οι μαθητές έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη δράση του «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥ» για τη συλλογή των καπακιών, μέσω των οποίων δίνεται η δυνατότητα να προσφερθούν αναπηρικά αμαξίδια, ορθοπεδικά είδη και αναλώσιμα σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν ανάλογες δυσκολίες απόκτησης. Η κοινωνική προσφορά συνδυάζεται με την προστασία του περιβάλλοντος, την καλλιέργεια οικολογικής συνείδησης και της ανακύκλωσης» συμπληρώνει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου